Betöltés...

2 db-os mini RGB LED lámpa szett távirányítóval - kör alakú, színes hangulatvilágítás konyhába, hálószobába, nappaliba (BBV)

Ár: 2.990 Ft

Fedezd fel az új dimenziót a világításban ezzel a kifinomult kör alakú színes lámpa szettel, amely kényelmes vezérlést, változatos funkciókat és energiatakarékos működést kínál! Ha szeretnéd otthonodat varázslatosan feldíszíteni és különleges hangulatot teremteni, akkor ez a lámpa szett tökéletes választás számodra. Tekintsük át a lámpa szett jellemzőit és előnyeit, hogy meggyőzzünk arról, hogy érdemes beruházni rá: A termék jellemzői: Távirányítós és manuális vezérlés: A kör alakú színes lámpákat távirányító segítségével vezérelheted, beállíthatod a be-/kikapcsolást, a fényerőt, a színeket, a világítási módot és az időzítést. A lámpákat a lámpatesten található gombokkal is be- és kikapcsolhatod. Állítható fényerő: Hosszan érintsd meg a fényerőszabályozó felületet, vagy használd a távirányítón található fényerőszabályozót, hogy a kívánt fényerőt állítsd be. Időzítési lehetőség és energiahatékonyság: A színes lámpák időzítővel vannak ellátva, így beállíthatod, hogy automatikusan kikapcsoljanak 10/30/60/120 perc után. Ez energiatakarékos működést eredményez. Egyedi kör alakú dizájn: A lámpák kör alakú kivitelben készültek, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonodnak. Bátran alkalmazhatod őket gardróbban, szekrényben, nappaliban, hálószobában, konyhában, borházban, könyvespolcon, folyosón, lépcsőn vagy akár garázsban is. Mi található a csomagban: 2 db távirányítós kör alakú színes lámpa Ez a kör alakú színes lámpa szett tökéletes választás a hangulatvilágítás és otthoni dekoráció terén. Egyedi és lenyűgöző megjelenése, kényelmes vezérlési lehetőségek és energiatakarékos működése garantáltan feldobja otthonod atmoszféráját. Ne habozz, válaszd ezt a lámpa szettet, és élvezd a varázslatos világítást!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 db-os mini RGB LED lámpa szett távirányítóval - kör alakú, színes hangulatvilágítás konyhába, hálószobába, nappaliba (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: