Betöltés...

Alumínium zseblámpa, akkumulátor, kemping, taktika, Bailong, LED CREE XM-L T6, ZOOM, USB, állítható, IPX4, 400 m, 6.5x17.5-18.7 cm

Ár: 13.167 Ft

Alumínium zseblámpa, akkumulátor, kemping, taktika, Bailong, LED CREE XM-L T6, ZOOM, USB, állítható, IPX4, 400 m, 6.5x17.5-18.7 cm

Funkciók:

Használható egyenruhás szolgálatok, hadsereg, vadászok, természetbarátok vagy háztartási használatra. Taktikai használatra tervezték.
A zseblámpa teste a piacon elérhető legerősebb ötvözetből készül - repülési alumíniumból, amelyet kemény eloxálással borítottak, aminek következtében növeli a sérülésekkel szembeni ellenállását, miközben megtartja a kis súlyt. Ezenkívül a zseblámpa felülete csúszásmentes.
A tömítőrendszer használatának és az elemek nagyon jó illeszkedésének köszönhetően a zseblámpa ellenáll az esőnek, nedvességnek és sárnak.
A zseblámpa a legmodernebb CREE XM-L T6 félvezető diódával van felszerelve. Ez az egyik legerősebb dióda, amely bárkit megvakíthat.
A dióda élettartama akár 100 000 óra. Ezenkívül COB LED-del rendelkezik, amely meleg színű erős fényt és piros, pulzáló figyelmeztető lámpát bocsát ki.
Előnye a zoom funkció (a fénybeesés fókusztávolságának változásának sima beállítása a fókuszáló objektív használatának köszönhetően). Ez lehetőséget ad arra, hogy egy keskeny és erős, nagy hatótávolságú fénysugárról - 400 m-re - állítsa be a széles mezőt, amely megvilágítja a nagy munkaterületet. Ezek a tulajdonságok hihetetlenül alkalmassá teszik a zseblámpát bármilyen terepre.
Kiváló minőségű 18650 lítium-ion akkumulátorok / cellák táplálják, amelyek hosszú működési időt tesznek lehetővé.
A zseblámpa USB-aljzattal van ellátva, amely gumidugóval van rögzítve, hogy megakadályozza a nedvesség bejutását a készülékbe.
Az egész készlet egy elegáns és merev dobozba van csomagolva, így tökéletes egy különleges és igazán hasznos ajándéknak.
A modul vezérléséhez használt elektronika lehetővé teszi a három világítási mód egyikének kiválasztását: CREE XM-L T6 LED - 100% teljesítmény, COB LED - fehér fény vagy COB LED - pulzáló piros figyelmeztető izzó.
Az ergonomikus és tapadásmentes fogantyú maximális kényelmet biztosít használat közben.
A készlet két 18650 akkumulátort, valamint egy földelt csatlakozóadaptert is tartalmaz.

Előírások:

Hatótávolság: 400 m
LED típusa: CREE XM-L T6
LED élettartam: 100 000 óra
Védelmi osztály: IPX4
Tápegység: 2 x 18650 akkumulátor/cella
Töltés: USB
Súly: 353 g
Hosszúság: 17.5 cm
Bővített zoom hossz: 18,7 cm
Átmérő: 6.5 cm
Lencse átmérő: 2.5 cm
Anyaga: repülési alumínium



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Alumínium zseblámpa, akkumulátor, kemping, taktika, Bailong, LED CREE XM-L T6, ZOOM, USB, állítható, IPX4, 400 m, 6.5x17.5-18.7 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: