Betöltés...

Nitecore Fejlámpa NU25 NEW (akkumulátoros - tartozék) HP LED (400 lumen)

Ár: 25.188 Ft

A Nitecore NU25 NEW fejlámpa ultrakönnyű (mindösszes 56g), dupla fő fényforrással rendelkező újratölthető fejlámpa. Ez a fejlámpa teljes mértékben a felhasználói igények maximális kielégítés érdekében lett olyan, amilyen. Vagyis ultrakönnyű, ugyanis az egyik legkönnyebb fejlámpa a teljesítményt figyelembe véve a piacon. Ez főleg annak köszönhető, hogy egyedi polikarbonát ötvözet lámpateste jóval kevesebbet nyom, mint a hasonló méretű fémházas lámpák esetében. Ez az anyag kivállóan ellenáll az alacsony, vagy magas hőmérsékletnek is. Mindemellett homloktámasza kényelmesen fekszik fel az ember fejére és a lámpa dőlésszögének beállítása is egyszerű vele. Fonott fejpántja kényelmes, de mégis erősen tartja a lámpatestet. Anyaga miatt fényvisszaverős és foszforeszkál a sötétben, ezzel biztosítván némi láthatóságot a hátulról érkezőkenek, emellett könnyebben meg is tudjuk találni a lámpát teljes sötétben.

Ahogy már fentebb említettük, az NU25 UL dupla fő fényforrással rendelkezik, melyek különböző foncsorkialakítást kaptak. Így az egyik a szórt fényt, míg a másik a fókuszált fényt biztosítja, de a kettő együtt is használható a maximális teljesítmény érdekében. A fókuszált fény maximálisan 200 lumenes fényárammal rendelkezik és 64 méter hatótávolsággal bír, míg a szórt fény szintén 400 lumenes és 100°-ban szórja a fényt, így ez a funkció inkább a közeli környezet megvilágítására alkalmas. Ezen két fő fényforrás között található két másik kisebb LED is, amelyek piros fényt biztosítanak, maximálisan 10 lumenes fényárammal. Ennek funkciója csak a közvetlen környezetünk megvilágítására terjed ki, viszont hasznos lehet térkép olvasáshoz, csoportos tevékenységekhez. 

Az NU25 NEW fejlámpát egy beépített 650mAh kapacitású Li-ion akkumulátor szolgálja ki amelnyek élettartama több száz töltési ciklusra nyúlik el. A lámpa töltését egy USB-C port segíti, amelyet a készülék oldalán találunuk egy vizzáró gumi burkolat alatt. Feltöltését bármilyen eszközről elvégezhetjük és a C-portnak köszönhetően kifejezetten gyors is. A készüléken helyet kapott egy töltöttségszint visszajelző felület is, amely négy aprócska kék LED formájában tudatja a felhasználójával az épp aktuális energiaszintet.

Kezelőfelülete két gombos kialakítást kapott. Az egyik gomb a be/kikapcsolásra, illetve a fokozatváltásra szolgál, míg a másik gomb segítségével a fényforrást tudjuk kiválasztani. A két gomb egyszerre történő megnyomásával tudjuk a lámpát zárolni, vagy épp feloldani. Ez kifejezetten hasznos funkció lehet, ha épp nem a fejünkön, hanem mondjuk táskában, vagy zsebben van a lámpa. 

Az NU25 kialakításának köszönhetően 1 méter magasságig törésálló, illetve IP66 por és vízállósági besorolást kapott.


Tulajdonságok:



Ultrakönnyű plikarbonát fejlámpa
Speciálisan kültéri tevékenységekhez kialakítva
Dupla fényforrás, egy szórt és egy fókuszált 
400 lumenes maximális fényáram
Optikai minőségű tükröződésmentes edzett üveglencsék
1029 kandellás maximális középfényintenzitás és 64 méteres hatótáv
650mAh kapacitású beépített Li-ion akkumulátor
Nagy teljesítményű konstans áramkör biztosít vibrálásmentes fényt
Kétgombos kezelőfelület az egyszerű kezelhetőség érdekében
4 fényerőfokozat  és három speciális funkció
Töltöttségszint visszajelző felület
IP66 por és vizállóság 
1 méterig törésálló


A gyártó a termékre 2 év garanciát biztosít! 


 

Paraméterek

Extrák


Beépített USB Töltés (type-C), Töltöttség Kijelzés, Helyzetjelző Fény, Piros Fény, SOS Funkció


Fényáram


400 lm


Középfény intenzitás


1.029 cd


Hatótáv


64 m


Áramforrás Méret


Beépített Li-ion


Ütésállóság


1 m


Vízállóság


IP66


Készenlét


45 óra


Garancia


2 év



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nitecore Fejlámpa NU25 NEW (akkumulátoros - tartozék) HP LED (400 lumen)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: