Betöltés...

Nitecore Elemlámpa TIKI LE (akkumulátoros) OSRAM P8 (300 lumen)

Ár: 16.788 Ft

A Nitecore TIKI LE az eddigi legkönnyebb lámpája a gyártónak, mindösszesen 12 gramm az össz súlya. Méreteit tekintve pedig 55x14,7 mm, így ezekből adódóan a legideálisabb választás lehet a kulcstartóra. 

A lámpa fő fényforrása egy OSRAM P8 LED, amely 300 lumenes maximális fényáram leadására képes. Maximális középfény intenzitása 1260 kandella, így képes akár 70 méteres távolságig biztosítani a tökéletes látási viszonyokat. A készüléken a fő fényforrás mellett megtalálható egy piros, illetve egy kék LED is. Ezek a lámpatesten helyezkednek el. Ezen kiegészítő fényforrásoknak köszönhetően akár mint jelzőfény is használhatjuk a TIKI-t. 

Anyagát tekintve erősített polikarbonát a lámpatest amelyet legtöbbször az elektronikai ipar, illetve a repülőgép gyártás használ. A lámpatesten egy gomb található, ennek segítségével érhetjük el az összes fényerőfokozatot, amelyek: ultralow, low, mid, high. A készülékbe belekerült egy véletlenszerű bekapcsolást elkerülő funkció is, ugyanis kétszer kell megnysomni a gombot a bekapcsoláshoz. Három gombnyomásra tudjuk előhívni a kiegészítő fényforrásokat. 

A lámpa üzemideje igen jónak mondható, ugyanis egy beépített 130mAh-s Li-ion akkumulátor szolgálja a tépellátást, ami nagyjából egy mikroceruza elem képességeivel egyenértékű. Az akkumulátort egy micro USB kábel sígítségével tudjuk tölteni. A folyamatot egy kék led jelzi a felhasználója felé, ugyanis a töltési folyamat alatt végig világít a led, amikor teljesen feltöltött a TIKI LE, akkor ez a fény kialszik.

Tulajdonságok:


Fő fényforrása egy OSRAM P8 LED, amely 300 lumen maximális fényáramra képes
Két kiegészítő fényforrás, egy piros, illetve egy kék LED
Tükröződésmentes üveglencse a tökéletes megvilágítás érdekében
Beépített Li-ion akkumulátor 130mAh kapacitással
Micro-USB port a készüléken, így szinte bármiről tölthető
A lámpafej metál ötvözetből készült, így segítve a tökéletes hőleadást
A lámpatest megerősített polikarbonát ötvözet
IP66 vízállóság, valamint 1 méterig ütésálló




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nitecore Elemlámpa TIKI LE (akkumulátoros) OSRAM P8 (300 lumen)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: