Betöltés...

IdeallStore® LED zseblámpa, Search Master, újratölthető, 4 világítási mód, állvány

Ár: 15.193 Ft

A lámpa teste és fogantyúja ABS műanyagból készült. A fogantyú alján USB kimenet - Powerbank funkcióval rendelkezik, mobil eszközök töltésére. A zseblámpa akkumulátorának töltéséhez mikro USB kimenet is van. Ezt a két kimenetet szilikonos műanyag borítás védi a nedvességtől. A fogantyú túloldalán található az összecsukható állvány behelyezésének helye.
Műszaki adatok:
A LED-es zseblámpa teljesítménye 4000 lumen és 40 W.A nagyméretű reflektornak köszönhetően a zseblámpa nagy távolságra, kb. 500-600 m-re világít.A zseblámpa nagy kapacitású Li-ion akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.POWER BANK funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon vagy más eszközök töltését.A töltés a Micro-USB csatlakozón keresztül történik, ahol 3 LED jelzi az akkumulátor kapacitását.A csomag tartalmazza:Search Master LED zseblámpaÁllványUSB kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "IdeallStore® LED zseblámpa, Search Master, újratölthető, 4 világítási mód, állvány" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: