Betöltés...

3D-s 3 az 1-ben habszivacs puzzle, játszószőnyeg és építőkocka, 16 lapos, 36 részes, 140×140×1 cm

Ár: 7.990 Ft

3D-s 3 az 1-ben habszivacs puzzle, játszószőnyeg és építőkocka, 16 lapos, 36 részes, 140×140×1 cm 



Engedje szabadjára gyermeke kreativitását! Ez a habszivacs puzzle nagyszerű eszköze annak, hogy a gyerekek játszva tanuljanak. Játék közben a kisgyermek nemcsak a fantáziáját fejleszti, hanem megtanulja a koncentrációt, a színek és formák felismerését, valamint a logikus gondolkodási készségét, a vizuális-motoros érzékelését és a türelmét is fejleszti.


Játszószőnyegnek is tökéletes, amely kiváló minőségű habszivacsból készült, így teljes biztonságot nyújt a kisgyermekek számára. Az oldallapokat és sarokelemeket hozzáépítve a legkisebbeknek járókaként is funkcionálhat. A habszivacs nagyon tartós, vízálló és könnyen tisztítható, csak egy nedves ruhával kell letörölni. Elesés esetén csökkenti a sérülések lehetőségét, ráadásul csúszásmentes szerkezetű, és szigetelő funkciót is ellát, ha hűvös a padló. A kirakójáték 100%-ban biztonságos, nem tartalmaz a gyermekekre káros anyagokat, megfelel az összes előírt európai szabványnak, és CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.


A játszószőnyeg számos kreatív lehetőséget kínál a gyerekek számára. A kirakós elemeket lehet laposan a padlóra fektetni, valamint térbeli formában is építhető, ekkor a gyermek különféle 3 dimenziós alakzatokat hozhat létre. Kiváló elfoglaltságot és szórakozást nyújt a kisgyermek számára, remek módja a szabadidő eltöltésének.


Az egyes darabok biztonságosak és tartósak, valamint nagyon kellemes tapintásúak és vizuálisan nagyon vonzóak. A gyönyörű színek, a formák sokasága és a vidám grafikák minden kisgyermek szemét megragadják és hosszú időre lekötik a figyelmét.


Tulajdonságok: 




3 az 1-ben kivitel
Habszivacs puzzle, játszószőnyeg és építőkocka
Praktikus tárolóval
Kivehető közepek
3D beépíthetőség
Járóka opció a legkisebbeknek
Csúszásgátló anyagból készült
Vízálló
Lapok száma: 36
Vastagság: 1 cm
Az összeépített szőnyeg méretei: 140×140×1 cm
Egy puzzle lap mérete: 30×30×1 cm
Súly: 1,55 kg


A csomag tartalma:



16 db négyzet lap
16 db oldallap
4 db sarok elem
1 db tároló




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.04.02
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "3D-s 3 az 1-ben habszivacs puzzle, játszószőnyeg és építőkocka, 16 lapos, 36 részes, 140×140×1 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP