Betöltés...

Jaipur duo kerti nyugágy set Rosario asztallal cappuccino

Ár: 73.908 Ft

Termékjellemzők
A Jaipur tengerparti  összecsukható nyugágy az Allibert által Hollandiában gyártott termék. A napozóágyak kiválóan alkalmasak vendégházakba, szállodákba, SPA-kba, a kertbe, vagy a strandra . Az Allibert a Keter-csoport része - egy jól ismert és elismert kerti műanyag berendezés gyártója. 




A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem





A képen egy összecsukott Jaipur szolárium néz ki 

A Jaipur összecsukható nyugágy kiváló minőségű anyagból készül, ellenáll az UV sugaraknak, a víznek és a hőmérsékleti különbségeknek. A műanyagot úgy alakították ki, hogy hasonlítson az úgynevezett technorattan rattanra . Nem igényel impregnálást vagy karbantartást. A nap nem veszi el színeit, az anyag nem hámlik, így hosszú ideig megörzi eredeti emgjelenését. 


A Rosario asztal egy elegáns bútor, amely tökéletesen mutat az erkélyen, a teraszon vagy a kertben. A bútor mindenütt működni fog, beltéren és kültéren is egyaránt. Az Allibert készítette, amely egy olyan ismert márkákkal, mint a Keter vagy a Curver, egy csoportba tartozik, amelyeket a lengyel piacon évek óta ismertek kiváló minőségű berendezések gyártójaként. A Rosario asztalhoz párna is jár. Első pillantásra a termékről azt gondolnánk, hogy természetes rattanból késült, de valójában egy remek minőségűmüanyagból állították elő amit úgy hívnak polyrattan. Ez a megtévesztő látvány az anyag textúrájának köszönhetően, amely így alakul ki a gyártási folyamat során. 


Rosario asztal felső fokon
 
Ez az anyag ellenáll a  víznek-, szélsőséges időjárási viszonyoknak- és UV-álló. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a bútor hosszabb ideig újszerűnek tűnik, és nem veszíti el a színét.
Kerti asztal minden szempontból




Nettó tömeg: 7,41 kg 
Jaipur nyugágy választható színei

Termék méretei



Nyugágy méretei
 


Hossz
187 cm 


Szélesség
58 cm


Magasság
29 cm


Asztal méretei



Hossz
59 cm


Szélesség
59 cm


Magasság
43 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Jaipur duo kerti nyugágy set Rosario asztallal cappuccino" című hirdetést látja. (fent)