Betöltés...

Heng Balance Lamp Ellipse LED Prémium asztali lámpa, USB Type-C, 5W, 50 lm, 1A 5V, meleg fény, fekete

Ár: 14.990 Ft

Heng Balance Lamp Ellipse LED zseblámpa, USB Type-C, 5W, 50 lm, 1A 5V, meleg fény, fekete

Fénykapcsolás

A Heng Balance lámpa csavart lámpák sorozata: ahol a legtöbb lámpa szabványos kapcsolóval rendelkezik, a Heng Balance lámpát két fagolyó vezérli. Amikor felemeli az alsó fagolyót, az vonzódni fog a lógóhoz, és a középső levegőben lógva marad, így kigyullad a lámpa.
Többoldalú

Ez a kreatív kis lámpa alkalmas dolgozószobába, hálószobába stb. A legtöbb szobatípus számára előnyös ez a lámpa, mert a fényforrás mellett egy műalkotás is található benne.
Tervezés

Ha szeretnél egy igazán egyedi és trendi kiegészítőt a lakásodba, akkor az egyensúly lámpa mágneses kapcsolóval a legjobb megoldás. A LED lámpa meleg fényt biztosít, mely tökéletes lehet egy innovatív belső dizájnú lakásba.

Kényelmesen és könnyen használhatod, a mágneses gömbök kapcsolóként funkcionálnak. A bekapcsoláshoz csak mozgasd az alsó gömböt a felső gömb irányába, így ezek mágneses vonzásba kerülnek és a levegőben függenek. Kikapcsoláshoz csupán válaszd le az alsó gömböt a felsőről és helyezd a lámpa alapjára.

Modern és kompakt kiszerelésben egyaránt használhatod asztali lámpaként is. Egyszerű hordozni és tárolni. Könnyen használhatod USB forrás közelében.

Termékjellemzők:

Anyag: ABS

Szín: Fehér

Kényelmes és egyszerű használat

Multifunkciós: világításra és enteriőrök díszitésére

Mágneses kapcsolóval: Mágneses gömbökkel

A fény típusa: Meleg fény

Tartozék: USB Kábel - Micro USB

Dugó típus: USB

Méretei kb.: 20 x 7 x 40 cm

Súlya: 0,375 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Heng Balance Lamp Ellipse LED Prémium asztali lámpa, USB Type-C, 5W, 50 lm, 1A 5V, meleg fény, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: