Betöltés...

LED-es modern íróasztallámpa + vezeték nélküli telefontöltő

Ár: 18.299 Ft

LED lámpa beépített töltővel

Ragyogjon a munkahelyén, miközben tölti az okostelefont

Ön is szeret könyvet vagy hírt olvasni okostelefonján elalvás előtt? Ehhez elegendő fényre és feltöltött telefonra van szüksége .

A WCH-003 LED , amely a vezeték nélküli Quick Charge (Qi) töltő kombinációja az okostelefon és a LED-lámpa gyors és kényelmes töltéséhez, könnyen kezelhető . Az elegáns kivitelű éjjeliszekrényen álló függőleges fénynél többre is képes. Három különböző üzemmódban biztosít fényt (természetes fény, hideg fehér fény és meleg sárga fény), és az Apple -től a Samsung -ig terjedő Qi technológiával rendelkező tekintélyes okostelefon -márkák kiválasztott modellje "hozzáadja a gyümölcslevet". A töltés egyszerű - csak helyezze az okostelefont a lámpa lapos aljára. A lámpa könnyen kezelhető érintőgombokkal, karja és árnyéka pedig könnyen beállítható az ideális szögbe, hogy elegendő fény legyen a könyv oldalain és a mobiltelefon, táblagép vagy olvasó képernyőjén. A LED lámpa hosszú élettartama - akár 30 000 óra.

Qi technológia

Ez egy olyan technológia, amely vezeték nélküli töltést biztosít olyan eszközök, különösen az okostelefonok számára, amelyek támogatják a Qi szabványt. Szüksége van egy eszközre, amely támogatja a Qi szabványt, és egy Qi tanúsítvánnyal rendelkező padra, amelyre egyszerűen ráhelyezi az okostelefont, és megkezdődhet a kényelmes töltés. A világ okostelefon -márkáinak többsége már rendelkezik integrált Qi -technológiával, a régebbi okostelefon -modellek számára védőburkolatok vannak a piacon, amelyek lehetővé teszik ezt a töltést.

3 választható világítási mód

Mindenki más világítási módot részesít előnyben, a szemnek a legkényelmesebb a leginkább hasonlít a természetes napfényhez. A WCH-003 LED lámpa akár 3 világítási mód közül választhat: természetes fény, hideg fehér fény és meleg sárga fény. Az egyéni megvilágítási módokat szabadon válthatja a készüléken (általában közvetlenül a készülék megérintésével), az Ön preferenciái szerint.


stílusos kialakítás
3 fénymód
állítható kar
LED élettartama akár 30.000 óra
Érintésvezérlés
Tartozék 230V hálozati adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED-es modern íróasztallámpa + vezeték nélküli telefontöltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: