Betöltés...

VENTO ágyazható U alakú ülőgarnitúra - szürke

Ár: 287.000 Ft

 
A nagy területtel rendelkező tágas nappaliban a Vento garnitúra garantálja a kényelmet a legmagasabb szinten.
A Vento sarok egy bevált, tartós U-alakú szerkezettel készült, amelynek megfelelően profilozott háttámlája, magas kartámaszai és rugalmas ülőfelülete van. A sarok kétféle változatban kapható - klasszikus, egyszínű és két kontrasztos árnyalattal kombinálva - ez lehetővé teszi a bútoroknak a nappali általános elrendezéséhez és egyéb elemeihez történő hozzáigazítását. További előnye az elegáns és dekoratív párnák, amely a sarok egyediségét növeli.

VENTO U Alakú Ülőgarnitúra - Kényelmes Elegancia Otthonában
Bevezetés:
Ismerje meg a VENTO U alakú ülőgarnitúra magas minőségű kivitelezését és modern designját. Ez a kifinomult bútordarab ideális választás azoknak, akik a kényelmet és a stílust egyesítik otthonukban. A kifinomult anyagok és a praktikus kialakítás egyedülálló ülési élményt nyújtanak.
Tulajdonságok:

U Alakú Kialakítás: A VENTO ülőgarnitúra kifinomult U alakú kialakítása lehetővé teszi, hogy a család és barátok kényelmesen elférjenek. A kifinomult elrendezés a szobát is elegánssá teszi.
Ágyazható Funkció: Praktikus ágyazható funkciója segítségével könnyedén átalakíthatja a nappalit vendégszobává. Ideális megoldás vendég fogadására.
Kiváló Minőségű Anyagok: A VENTO ülőgarnitúra kárpitozása magas minőségű és könnyen karbantartható anyagokból készül, ami hosszú élettartamot biztosít.
Ergonomikus Kialakítás: Az ergonomikus ülési pozíció és a puha párnázat optimális kényelmet nyújt mindennapos használat során.
Trendi Színek: Válasszon a különböző trendi színek közül, amelyek könnyen illeszkednek otthona stílusához.

Méretek és Konfigurációk:
A VENTO U alakú ülőgarnitúra elérhető különböző méretekben és konfigurációkban, így könnyedén alkalmazkodhat a rendelkezésre álló helyhez és igényekhez.
Anyagok és Karbantartás:
A kárpit anyaga könnyen tisztítható és strapabíró, ami hosszú távú használatot biztosít. A mellékelt karbantartási útmutató segítségével könnyedén gondoskodhat bútora hosszú élettartamáról.
Kiegészítők és Variációk:
A VENTO U alakú ülőgarnitúra kiegészíthető különböző stílusos párnákkal és egyéb kiegészítőkkel, hogy még egyedibbé és személyesebbé tegye otthonát.
Összegzés:
A VENTO U alakú ülőgarnitúra nem csupán egy bútordarab; ez egy stílusos és kényelmes életteret teremt otthonában. Az egyedi tervezés és a praktikus funkciók együttesen teszik ezt a ülőgarnitúrát az otthon szívét képező bútordarabbá.
VENTO U Alakú Ülőgarnitúra jellemzői:

U alakú ülőgarnitúra
Ágyazható ülőgarnitúra
Kényelmes bútor
Modern design
Ergonomikus kialakítás
Magas minőségű anyagok
Könnyen karbantartható
Variálható méretek és konfigurációk
Trendi színek
Stílusos kiegészítők


kopásálló hullámrugóból,
rendkívül rugalmas és kényelmesen használható
T30 habbal
alvási funkció
ágyneműtartó nélküli változat
univerzális

Méretek: 355x165x80cm
Fekvőfelület: 305x126 cm

VENTO Ágyazható U Alakú Ülőgarnitúra: Kényelem és Stílus
A VENTO ágyazható U alakú ülőgarnitúra nem csupán egy bútordarab, hanem otthona új központja lesz. Kényelmes ülőhelyekkel, elegáns dizájnnal és sokoldalú funkcionalitással rendelkezik, amiért érdemes választania.
Miért Válassza a VENTO Ágyazható Ülőgarnitúrát?
1. Kényelmes Pihenés: A VENTO kényelmes ülőfelülete és puha párnázata garantálják a kellemes pihenést és kikapcsolódást. Az U alakú elrendezés lehetővé teszi, hogy családja együtt élvezze a kényelmet.

2. Rugalmas Átalakítás: Az ágyazható funkció segítségével könnyedén átalakíthatja ágygá, ideális vendégek fogadásához vagy egy pihentető alváshoz.

3. Magas Minőség: A VENTO kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. A stabil szerkezet és a prémium anyagok egyaránt garantálják a kifogástalan minőséget.

4. Stílusos Megjelenés: Az U alakú kialakítás modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A VENTO nem csak funkcionális, hanem látványos díszítőelem is.
Miért Válassza a VENTO Szállítását?
5. Országos Szállítás: A VENTO ülőgarnitúrát az ország egész területén kiszállítjuk, így bárhol él, könnyedén hozzájuthat a kívánt bútorhoz.

6. Rugalmas Kiszállítás: Rugalmas szállítási lehetőségeink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb időpontot a kiszállításhoz, így Önnek semmi mással nem kell foglalkoznia.

7. Kézpénzes Fizetés: A VENTO ágyazható ülőgarnitúrát helyszíni átvételkor, kézpénzzel is kifizetheti. Egyszerű és kényelmes fizetési opció, tartalmazva a szállítási költséget is, amely a termék árának 10%-át teszi ki.
Élje Át a VENTO Kényelmét és Stílusát!
A VENTO ágyazható U alakú ülőgarnitúra egyedi kombinációja a kényelemnek és stílusnak. Válassza a VENTO-t, és teremtsen új központot otthonában!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Kanapé, Fotel
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VENTO ágyazható U alakú ülőgarnitúra - szürke" című hirdetést látja. (fent)