Betöltés...

Asztali lámpa 80 LED, 10 világítási modul, USB tápellátás, Fekete - Fekete

Ár: 11.692 Ft

Asztali lámpa, Divendi-ro, Teljesítmény 5.6 W, 4 szint állítás 135-360°, Feszültség 230 V, 10 Világítási modulok, Meleg/hideg/fehér fény, USB tápkábel 115 cm, 80 LED, Fényhőmérséklet 4000k, 400 lumen, Méretek 32.5 x 70 x 18 cm, Fekete
 
A Divendi-ro asztali lámpa ideális választás az iroda vagy a munkaterület megvilágításának javítására, modern kialakítással és fejlett funkciókkal.
 
Teljesítmény 5,6 W: Az 5,6 W teljesítményű lámpa hatékony világítást biztosít, tökéletes a munkafeladatokhoz, vagy kellemes légkört teremt bármely térben.
 
Tartós konstrukció - alumínium/acél/műanyag: A lámpa alumínium, acél és műanyag kombinációjából készül, tartósságot, kopásállóságot és modern megjelenést biztosítva.
 
4 fokozatú beállítás - 135-360°: A lámpa 4 fokozatban 135 és 360 fok közötti beállításával a felhasználó testreszabhatja a megvilágítás irányát és szögét a munkaterület speciális igényeinek megfelelően.
 
Feszültség 230 V: A 230 V-os szabványos tápfeszültséggel a lámpa kompatibilis a legtöbb áramforrással irodai vagy otthoni környezetben.
 
10 m-es megvilágított odulák: 10 világítómodullal a lámpa egyenletes fényeloszlást biztosít, kiküszöböli az árnyékokat és biztosítja a teljes munkafelület hatékony megvilágítását.
 
Light calda / rece / a lba: A meleg, hideg és fehér világítási lehetőségekkel a felhasználó kiválaszthatja a kívánt légkört preferenciáinak vagy aktuális tevékenységének megfelelően.
 
USB tápegység - 115 cm-es kábel: A lámpa tápellátása USB-n keresztül történik, ami rugalmasságot biztosít az áramellátás szempontjából. A 115 cm-es USB-kábel megkönnyíti a lámpa elhelyezését különböző helyeken, például az asztalon vagy az éjjeliszekrényen.
 
80 LED: A 80 LED-del rendelkező lámpa hatékony megvilágítást és elegendő fényerőt biztosít a részletes munkafeladatokhoz vagy az olvasáshoz.
 
Páratartalom 4000K és 400 l: 4000K fényhőmérséklet mellett a lámpa természetes és kényelmes megvilágítást biztosít. 400 lumennel megfelelő fényerőt biztosít munkához vagy olvasási tevékenységekhez.
 
Kompakt méretek - 32,5 x 70 x 18 cm: Kompakt méreteinek köszönhetően a lámpa könnyen integrálható bármely munkaterületbe, minimális helyet foglal el, miközben hatékony világítást biztosít.
 
Modern design: Az elegáns fekete felület modern és kifinomult megjelenést kölcsönöz a lámpának, amely illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz.
 
A Divendi-ro asztali lámpa sokoldalú kialakításával és minőségi teljesítményével tűnik ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyedi igényeknek megfelelően testre szabják a világítást. LED-technológiával és beállítási lehetőségekkel ez a lámpa kiváló eszköz a munkakörnyezet hatékonyságának és kényelmének javítására.








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Asztali lámpa 80 LED, 10 világítási modul, USB tápellátás, Fekete - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: