Betöltés...

Bortartó Eisley 80 cm fenyő

Ár: 142.990 Ft

Bortartó Eisley 80 cm fenyő
Ha megoldást keres borosüveg készletének biztonságos és stílusos tárolására, akkor az Eisley állvány a megfelelő választás az Ön számára. Masszív fenyőfából készült, hordó alakú, és különösen lenyűgöző a világtérkép nagyméretű kialakításával. A hordó teste tömör fenyőfából készült, míg két aranyszegecsekkel díszített díszpánt különleges varázst ad az állványnak. A nyitott borostartóban akár 9 palack is elfér, míg a zárt rekeszben további tárolóhely is található a borospoharak és egyéb italok számára. A felső részt kis bárasztalként használhatod, amelyre poharakat vagy boros falatokat helyezhetsz el. A polc mindenki számára és minden helyiségbe alkalmas. Hívja meg barátait és szeretteit, és kápráztassa el őket egy dizájnos bortartóval.
Méret: 75cm x 80cm x 38cm (sz x ma x mé)Rekesz: 31cm x 33cm x 26cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör fenyőfa, lakk, fémSzín: természetes barna, fekete, arany
A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Bortartó Eisley 80 cm fenyő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: