Betöltés...

Forgó csillagfény LED lámpa, csillagos éjszakai égboltot vagy óceáni állatokat vetítő projektor gyerekeknek - kék (BB-16858)

Ár: 6.490 Ft

CSODÁLATOS VILÁGÍTÁSI HATÁSOK -   a projektor számos látványos fényhullámmal rendelkezik, amelyek a falakra és a mennyezetre vetítve valósághű csillagos éjszakai égboltot vagy víz alatti világot hoznak létre (a kivehető projektorbetét biztosítja), pihentető légkört biztosítva. SEGÍT AZ ALVÁSBAN -  a kütyü remekül működik kivetítőként és éjjeli lámpaként is, amely lehetővé teszi, hogy a gyerkőc nyugodtan felkészüljön az alvásra. A falakon és a mennyezeten megjelenő fény  összpontosítja a gyermek figyelmét, és segít gyorsan elaludni .  KÉT HASZNÁLATI MÓD -   kütyünk használható éjjeli lámpaként a gyerekszobába, vagy csillag/víz alatti világ kivetítőként, gyönyörű vetítést adva a falakra és a mennyezetre. 2 BETÉT A PROJEKTROHOZ   - egy gyerek soha nem fog unatkozni a 2 betéttel ellátott projektorral. Csillagos égbolt vagy víz alatti világ. Ha a baba nem alszik el, csak változtassa meg a fedőréteget, és nézze meg, milyen édesen alszik el. Leírás: kék szín lámpa forgó kupolával: igen anyaga: műanyag/fém tápellátás: hálózati / elem 4 x AAA (nem tartozék) 3 funkciógomb 4 világítási szín (zöld, kék, fehér, piros) méretek (hossz/szélesség/magasság): 11,5 x 11,5 x 10 cm súlya: 0,242 kg súly a csomagolással együtt: 0,339 kg A csomag tartalma: projektor USB kábel 2 projektor betét Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/shorts/57eD7dAmJGE https://www.youtube.com/shorts/NN6RwxbfCRw

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Forgó csillagfény LED lámpa, csillagos éjszakai égboltot vagy óceáni állatokat vetítő projektor gyerekeknek - kék (BB-16858)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: