Betöltés...

Asztali sókristály lámpa, elegáns fatalppal - tisztítja a levegőt és csökkenti az allergia kockázatát - 3-5 kg (BB-15673)

Ár: 9.990 Ft

EGÉSZSÉGÜGYI TULAJDONSÁGOK - a sólámpa javítja közvetlen környezetünk minőségét, így közérzetünket is. Szív, érrendszeri és légúti betegségekben szenvedőknek különösen ajánlott. DEKORÁCIÓ - a sókristály lámpa dekoratív funkciót is elláthat. Tökéletesen illeszkedik többek között gyermekszoba, nappali vagy akár hálószoba dekorációjába. Számítógép vagy tévékészülék közelében is elhelyezhető, csökkentve az elektromágneses sugárzás káros hatásait. TISZTÍTJA A LEVEGŐT - A himalájai só hevítéskor negatív ionokat bocsát ki, amelyek hozzájárulnak a levegő oxigéntartalmának növekedéséhez, valamint megtisztítják a levegőt az egészségünkre káros anyagoktól. CSÖKKENTI AZ ALLERGIA ÉS AZ ASZTMA KOCKÁZATÁT ÉS JAVÍTJA AZ ALVÁST - a sólámpa csökkenti az allergiás tünetek kialakulásának kockázatát, megtisztítja a levegőt az egészségünkre veszélyes gombáktól, penészgombáktól, portól, és az alvásra is pozitív hatással van. Leírás: bemenet: 220V világos szín: narancs teljesítmény: max 1,5 W kábel hossza: 1,5 m 10-15 m 2 -es helyiségekhez ajánlott méretek: 15 x 15 x 25 cm súlya: 3-5 kg Illusztrációs videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/shorts/MwnDPCGTEOg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Asztali sókristály lámpa, elegáns fatalppal - tisztítja a levegőt és csökkenti az allergia kockázatát - 3-5 kg (BB-15673)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések