Betöltés...

Csuklóra rögzíthető taktikai LED lámpa iránytűvel - túlélő csuklólámpa masszív szíjjal - horgászathoz, kiránduláshoz, túrázáshoz (BBV) (BBL)

Ár: 5.990 Ft

Ha az éjszakai túrák szerelmese vagy, vagy gyakran jársz horgászni vagy kutyát sétáltatni sötétedés után, akkor mindenképpen szükséged lesz erre a csuklóra rögzíthető LED lámpára. A masszív textil szíj oldalán található iránytűvel kirándulásaid során nem fogsz eltévedni, és a lámpa kis mérete miatt könnyedén elfér a zsebedben vagy a hátizsákodban. A lámpa két oldalán található kapcsolóval pedig mindkét kezedben használhatod. Az alumínium váz és a textil szíj masszív anyagokból készültek, így a lámpa időtálló és strapabíró. Az ötféle üzemmód (extra erős fényerő, erős fényerő, gyengébb fényerő, villogás, S.O.S. villogás) lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben használd a lámpát. A mellékelt USB-kábellel és adapterrel az akkumulátoros lámpa könnyen tölthető, és a tetején található töltési jelző mindig tájékoztat a töltöttségi állapotáról. Az extra erős fényerőnek köszönhetően a lámpa maximálisan 80 percig használható folyamatosan. A csuklólámpa számos területen használható, például egyszerű esti sétához, kutya sétáltatáshoz, kiránduláshoz, horgászathoz, vadászathoz, kempingezéshez, és még sok más tevékenységhez. Ha rendelkezel ezzel a lámpával, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig kéznél lesz egy praktikus és megbízható fényforrás, amely bármilyen helyzetben segítségedre lesz. A termék jellemzői: Akkumulátoros LED csuklólámpa Iránytűvel rendelkezik Anyaga: textil szíj és alumínium váz Mérete: 5,5 cm x 5,2 cm Jobb és bal oldalán kapcsológomb Tetején töltésállapot jelző 5 féle üzemmód Maximális fényerőn kb. 80 percig használható folyamatosan Maximális fényerő: 180 lumen A doboz tartalma: 1 db csuklólámpa, 1 db hálózati adapter, 1 db USB töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Csuklóra rögzíthető taktikai LED lámpa iránytűvel - túlélő csuklólámpa masszív szíjjal - horgászathoz, kiránduláshoz, túrázáshoz (BBV) (BBL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: