Betöltés...

Újratölthető LED Zseblámpa, Keresőfény, Powerbank és Sátorvilágítás Egyben

Ár: 10.400 Ft

✅ Újratölthető LED Zseblámpa, Keresőfény, Powerbank és Sátorvilágítás Egyben - Az Ideális Kültéri Segítőtárs! ✅
Ez a multifunkcionális zseblámpa a tökéletes választás minden kültéri tevékenységhez. Használhatod klasszikus kézi lámpaként, sátorlámpaként, vagy akár vészhelyzeti fényforrásként is a beépített piros vészvilágítással. Hasznos segítőtárs az autóban egy éjszakai autójavításnál, vagy otthon egy áramszünet esetén.
? Könnyen kezelhető, szuper fényerő és kiváló tartósság ?
Ez a lámpa rendkívül praktikus és kényelmes. Két oldalán világító panel található, ami lehetővé teszi a lámpa használatát klasszikus zseblámpaként, de átválthatod asztali lámpává vagy sátorvilágítássá is.
? A Lámpa Elengedhetetlen Segítőtárs Kültéri Kalandokhoz ?
Legyen szó kertészkedésről, kempingezésről vagy csak egy kerti partiról, ez a lámpa tökéletes választás minden eseményre. A lámpa tartozékai közé tartozik egy vállpánt, amivel könnyen hordozható, vagy felakasztható a sátor tetejére.
? A Lámpa Világítási Módjai ?
2 piros világítás módja a lámpa oldalán
2 hideg fény módja a lámpa oldalán
3 fény módja a lámpa elején
?️ Praktikus, Kényelmes és Megbízható ?️
Ez a lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és vízálló, így szinte bármilyen körülmények között használható. A lámpában beépített újratölthető akkumulátor található, amely micro USB porton keresztül tölthető. A lámpa emellett powerbank funkcióval is rendelkezik, így képes telefonokat és egyéb eszközöket tölteni.
? Műszaki specifikációk ?
Termékkód: 08342
Modell: JS-881B
Vízálló
2 világítási szín
7 világítási mód
Beépített újratölthető akkumulátor
Powerbank funkció
4500mAh akkumulátor
Átmérő: 10cm
Hosszúság: 21cm
Magasság: 13.5cm
Szín: Fekete-zöld
? A csomag tartalma ?
Új LED zseblámpa
Micro USB töltőkábel
Vállpánt
Eredeti csomagolás
Legyen szó otthoni használatról, vagy kültéri kalandokról, ez a lámpa tökéletes választás minden eseményre. Ne hagyd, hogy a sötétség megakadályozzon a szabadban való élvezetben. Fogadd el ezt a lámpát, és élvezd a világosságot, ahol és amikor csak szükséged van rá!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Újratölthető LED Zseblámpa, Keresőfény, Powerbank és Sátorvilágítás Egyben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: