Betöltés...

New Garden Buly 20 Kerti dekor fény

Ár: 21.530 Ft

Buly, a világító gömb, Newgarden bestseller. A híres gömblámpa többféle méretben és változatban kapható. Kombináljon több különböző méretű Buly lámpát, hogy modern és grafikai megjelenést teremtsen kül- és beltéri tereinek. Ez a lámpa remek kiegészítője minden nyári vagy téli estének.

A következő változatokban kapható: vezetékes (kábeles) – napelem+akkumulátor töltés (úszó) – napelemes automata.

VEZETÉKES változat (tápellátás kábelen keresztül) Csak dugja a lámpát a hálózatra a bekapcsoláshoz, és húzza ki a kikapcsoláshoz. LED lámpa – hideg fehér.

NAPELEM+ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOROS verzió A Buly egy szürkületérzékelővel van felszerelve, amely automatikusan felkapcsolja a lámpát, amikor beállt. Ez a világító gömb a Newgarden napelem+akkumulátor töltési technológiájának előnyeit élvezi: tölthető napsugárzással (8-12 óra), 2-6 óra autonómiával, vagy akkumulátorral (a töltővel együtt) 4-6 óra alatt tölthető. 12-36 óra! Távirányítóval van felszerelve (tartozék), amellyel 128 szín és három fehér közül választhat.

AUTOMATA SOLAR változat (csak kültéri használatra) Ez a modell nem tartalmaz kapcsolót vagy távirányítót, szürkületérzékelőjének köszönhetően automatikusan bekapcsol, azaz nappal tölt (feltéve, hogy teljes napfényben van), éjszaka pedig önállóan működik hozzávetőleges időtartama 3-8 óra.

Minden Newgarden termék polietilénből készül, így könnyű és rendkívül ellenálló a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben. UV-állóak is, így a termék rendkívül tartós.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "New Garden Buly 20 Kerti dekor fény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: