Betöltés...

Petzl Tikka Fejlámpa - Zöld

Ár: 19.540 Ft

A lámpa, amivel minden kezdődött! A 20 évvel ezelőtt a Petzl első LED-es lámpájaként bevezetett Tikka fejlámpa 350 lumen fényerővel rendelkezik. Éjszakai túrázáshoz, éjszakai kempingezéshez elengedhetetlen, de ha sátorban olvasáshoz vagy utazásai során szeretné használni arra is tökéletesen megfelel. Egyszerűen, egyetlen gombnyomással használható, kis mérete miatt könnyen elfér a kabátzsebében vagy a hátizsákjában. Foszforeszkáló fényvisszaverőjének köszönhetően könnyen megtalálható a sötétben, a piros világítás pedig megakadályozza, hogy elvakítsa a körülötte lévőket. A Tikka 3 szabványos elemmel érkezik, de a Hybrid Concept kialakításának köszönhetően a Core újratölthető akkumulátorral is kompatibilis.

Jellemzők:
Kompakt és könnyű: mindössze 94 gHomogén és kényelmes közeli világításSzéles, egyenletes fénysugár, így kényelmesen láthat közelről vagy a lábánál isHárom fehér világítási szint: jobb teljesítmény/égési idő egyensúly és maximális teljesítményMűszaki adatok:
Fényerő: 350lm (ANSI/PLATO FL 1)Fénysugárzás: FloodEnergiaellátás: 3 AAA/LR03 elem (tartozék)Akkumulátor-kompatibilitás: alkáli, lítium vagy Ni-MH újratölthetőTanúsítás(ok): CEVízállóság: IPX4 (időjárásálló)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Petzl Tikka Fejlámpa - Zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: