Betöltés...

Ansmann Torch Future T300F Zseblámpa - Fekete

Ár: 17.950 Ft

Professzionális zseblámpa optikai fókuszálássalA nagy teljesítményű Future T300F zseblámpát kifejezetten az igényes felhasználók számára tervezték, és a rendőrség, a biztonsági szolgálatok, a tűzoltók, a mentőszolgálatok és a szabadtéri sportok szerelmesei számára az első választás. Az energiatakarékos és szinte elpusztíthatatlan CREE™ teljesítményű LED óriási fényerőt és világítási tartományt biztosít. A lépcsőzetes fogófelület és a nagyméretű gumírozott be-/kikapcsoló lehetővé teszi a felhasználóbarát kezelést - még kesztyűben vagy nedves állapotban is.Alumínium házA csúszásmentes és robusztus ház nagy szilárdságú, keményre eloxált, repülőgép minőségű alumíniumból készült. Rendkívül ellenálló a karcolódással, kopással és korrózióval szemben, így a zseblámpa a legkedvezőtlenebb körülmények között is használható.IP54 Védelmi osztályAz IP54-es védelmi osztálynak köszönhetően a Future T300F védett a porral és a fröccsenő vízzel szemben.Zökkenőmentes fókuszálásA lámpa fejét elforgatva gyorsan és egyszerűen beállíthatja a fénysugarat a pontfókuszútól a széles látószögűig.
A lámpa egy speciális fókuszálási módszert használ, amely lehetővé teszi a LED tengelyirányú mozgását a lámpaházban. Ennek eredményeként az utolsó fókuszbeállítás még szállítás vagy tárolás közben is kiválasztott marad, és nem lehet véletlenül beállítani.

Tulajdonságok:
Világítás típusa: LEDTeljesítmény: 5 WElem: 2× Baby C / LR14Lux: 320 lumenVilágítási hatótáv: 110 mHasználati idő: 7 óraIP Védelem: IP54

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ansmann Torch Future T300F Zseblámpa - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: