Betöltés...

Fenix E35R LED-es zseblámpa fekete

Ár: 41.710 Ft

A beépített újratölthetőség és a továbbfejlesztett teljesítmény teszi a Fenix E35R zseblámpát egyedivé elődjéhez, a Fenix E35 V3.0-hoz képest. Ez a kis zseblámpa, amely mindössze 4,72 hüvelyk hosszú, képes maximális 3100 lumen fényerővel 260m magasra világítani - elképesztő egy ilyen méretű zseblámpától! Az egyetlen oldalsó kapcsoló aktiválja a be/ki kapcsolást és az összes világítási módot - nincs szükség farokkapcsolóra. A mágnes mostantól a normál esetben a hátsó kapcsoló helyén található, így a zseblámpát a legtöbb fémfelületre rögzítheti a kéz nélküli használat érdekében. USB-C-s újratölthető, akkumulátor töltöttségi szintjelzővel rendelkezik, ezenkívül víz- és porálló. Ha újratölthető, szuperfényes EDC zseblámpára van szüksége, a Fenix E35R a tökéletes választás.

Jellemzők:
Luminus SST70 LED-et használ, amelynek élettartama 50 000 óraAzonnali stroboszkóp és kimenet kiválasztása a mechanikus oldalsó kapcsolóvalBeépített USB Type-C töltőcsatlakozó; gyors töltésMágneses farok a kéz nélküli használathozMellékelt testklipsz a könnyű hordozáshozAz akkumulátor töltöttségi szintjének indításkori jelzése és alacsony feszültségre való figyelmeztetésA nagy hatékonyságú optikai lencse széles, lágy és kiegyensúlyozott fénysugarat biztosítFordított polaritásvédelem, a helytelen akkumulátor behelyezés elleni védelem érdekébenA6061-T6 alumíniumból készültPrémium HAIII típusú kemény eloxált, kopásálló bevonatMűszaki adatok:
Maximális fényerő: 3100 lmMaximális sugárzási távolság: 260 méterMaximális üzemidő: 69 óraVilágítási módok: 5 világítási mód + stroboszkópIzzó típusa: Luminus SST70 LEDMéret: Hossz: 120mm Fej: 26,5mm Test: 24.8mmTartalmazza: ARB-L21-5000 akkumulátor, USB Type-C töltőkábel, zsinór, tartalék O-gyűrű

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fenix E35R LED-es zseblámpa fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: