Betöltés...

Jessica kozmetikai kezelőágy fehér-arany

Ár: 110.305 Ft

Egyszerűség és funkcionalitás

A két fiókkal ellátott kozmetikai szék praktikus kezelőágy, amely számos szalonban megkönnyíti a munkát , beleértve a szépség-, masszázs- és tetováló szalonokat. Megfelelő azoknak, akik egyszerű, funkcionális és egyben jellegzetes kozmetikai bútort keresnek . Az ülés alá szerelt kihúzható fiókok mindig kéznél vannak a legfontosabb eszközök számára.

Praktikus megoldások a munka kényelméért

Az ülés alatt elhelyezett praktikus műanyag fiókok könnyű hozzáférést biztosítanak a legszükségesebb eszközökhöz . A kihúzható tárolók tartósak és könnyen tisztíthatók, emellett segítenek a munkahely rendben tartásában. A fejtámlán lévő lélegző nyílásnak köszönhetően , amely egy profilozott párna alatt van elrejtve, a szék tökéletes testkezelésekhez és masszázsokhoz.

 

Magas használati kényelem

A karfák megfelelő támogatást és kényelmet biztosítanak a kezelések során. Szükség esetén könnyen eltávolíthatók, aminek köszönhetően a szolgáltatásokat végző személy könnyebben hozzáférhet azokhoz a területekhez, ahol éppen dolgozik. Ezek a kettéosztott elemek mozgathatóak, így jól illeszkednek a háttámla helyzetének változtatásához .

A dőlésszögek kézi beállítása

A rugókon lévő karok segítségével fokozatosan állítható a lábtámasz és a háttámla szöge. Ez lehetővé teszi az optimális beállítást a vendég egyéni igényeihez, és a kezelésnek megfelelő kényelmes munkavégzéshez A szék lehajtható teljesen vízszintes helyzetbe, ami jelentősen növeli a funkcionalitást.

Használat ergonómiája és modern megjelenés

A fémkeret – a óarany árnyalataival díszített félmatt felületnek és az áramvonalas lábaknak köszönhetően – elegánsnak tűnik, és nem terheli el a teret . A szék fix magasságú, ezért az ülőke állandó szinten van, ami biztosítja a kényelmet a használat során . A fotel habszivaccsal töltött, és fehér árnyalatú műbőrrel van bevonva. A professzionális anyagok használatának köszönhetően a berendezés kényelmesen használható, ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. A megfelelően profilozott szegélyek ergonomikus formát kölcsönöznek az ülésnek . Az egyszerű dizájn és a klasszikus színek lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.




Adatok:

Váz színe:  óarany

Kárpit színe: fehér

Kárpit anyaga: műbőr

Ülésmagasság: 76 cm

Hossza teljesen kinyújtva: 184 cm


Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.


A termék kizárólag rendelésre, külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 2-8 hét is lehet és kizárólag átutalás fizetés vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető!





Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Jessica kozmetikai kezelőágy fehér-arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: