Betöltés...

Újratölthető kézi zseblámpa, Welora®, Vízálló, 3 féle lámpa, 10 fénymodul, 95 cm-es vállpánt mellékelve, 4500 mAh akkumulátor, Töltés microUSB-n keresztül, Átmérő 10 cm, Méretek 21 x 13,5 cm,

Ár: 11.045 Ft

Kézi újratölthető zseblámpa, Welora®, Vízálló, 3 féle fény, 10 Fénymodulok, Vállpánt 95 cm mellékelve, Akkumulátor 4500 mAh, MicroUSB töltés, Átmérő 10 cm, Méretek 21 x 13.5 cm, Zöld/Fekete
Akár a szabadban utazik, akár vészhelyzetben, vagy egyszerűen csak egy erős és megbízható zseblámpát keres, a Welora® újratölthető kézi zseblámpája tökéletes választás. Tartós konstrukciójával, világítási lehetőségeinek széles választékával és fejlett funkcióival ez a zseblámpa nélkülözhetetlen eszköz a sok felmerülő helyzet kezeléséhez
A pa ellenállása
Az IPX4 vízállósági tanúsítvánnyal ez a zseblámpa bármilyen időjárási körülményt vagy szabadtéri kalandot képes kezelni. Akár esik az eső, akár víz közelében tartózkodik, számíthat arra, hogy ez a zseblámpa megbízható világítást biztosít.
3 tipuri de lumina
A zseblámpa három különböző típusú fényt biztosít: hideg, meleg és vörös fényt. Ezek az opciók lehetővé teszik, hogy a világítást az Ön egyedi igényeihez igazítsa.
10 module de lumina
Ez a zseblámpa 10 különböző fénymodullal vagy intenzitással rendelkezik, amelyek különböző fényhatások és minták létrehozására használhatók. Kiválaszthatja a modulokat, hogy megkapja a kívánt fényt, legyen az gyenge tájolású fény vagy intenzív megvilágítás a felfedezéshez.
Umar szíj mellékelve
A 95 cm-es vállpántnak köszönhetően a zseblámpát könnyen hordozhatja és magával viheti, bárhová is megy. Ez megadja a szabadságot, hogy mozogjon anélkül, hogy a zseblámpát tartaná, így a keze szabadon marad más tevékenységekhez.
4500 mAh akkumulátor
A nagy teljesítményű, 4500 mAh-s akkumulátorral és a mikro-USB-kábellel történő töltéssel a zseblámpa hosszabb megvilágítási időt kínál, így soha nem maradsz sötétben. Az akkumulátor feltöltésének lehetőségével időt és pénzt takaríthat meg az eldobható akkumulátorokon, így bárhol újratöltheti azt az energiahálózathoz csatlakoztatott számítógép, mobiltelefon vagy adapter tápellátásával.
Méretek compacte
10 cm átmérőjével és 21 x 13,5 cm méretével a zseblámpa kompakt és könnyen kezelhető, de megbízhatósága ellenére erőteljes és sokoldalú megvilágítást kínál.
Akár kempingrajongó, akár városi felfedező, akár vészhelyzetekre készül, a Welora újratölthető kézi antennája® a legkülönfélébb körülmények között biztosítja a szükséges fényt. Vízállósága és világítási lehetőségeinek széles választéka alkalmassá teszi bármilyen kalandra. A nagy teljesítményű akkumulátorral és az újratöltés lehetőségével ez a zseblámpa környezetbarát és gazdaságos megoldás, a mellékelt vállülés pedig lehetővé teszi, hogy bárhol, könnyedén használhassa.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Újratölthető kézi zseblámpa, Welora®, Vízálló, 3 féle lámpa, 10 fénymodul, 95 cm-es vállpánt mellékelve, 4500 mAh akkumulátor, Töltés microUSB-n keresztül, Átmérő 10 cm, Méretek 21 x 13,5 cm," című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: