Betöltés...

VASAGLE Dohányzóasztal összecsukható fedéllel, rejtett tárolórekesszel és hálós polccal, ipari, 100x55x47cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 47.090 Ft



Termék méretei: 100D x 55W x 47H cm
Szín: Barna
Márka: VASAGLE

A cikkről

Hely a kiállításhoz, elrejtéshez és rendszerezéshez: italok és harapnivalók a nagy felső polcon; ágyak, párnák, társasjátékok a zárt rekeszben; Ezen a dohányzóasztalon mindennek van hely.

Az asztallap jelenti a különbséget:  Ez a nagy, 100 x 55 cm-es asztallap többet kínál! Ez egy fedél is, amelynek összecsukható oldala 1 cm-rel hosszabb, mint a rögzített rész, így könnyen felemelhető vagy leereszthető.

Családtagja : ez a dohányzóasztal robusztus acéljának, tömör lemezeinek és állítható lábainak köszönhetően megbízható partner lesz a nappaliban a családjával töltött idő kiszolgálásában; Kiállva az idő próbáját, hamarosan egy lesz közületek!
A nagy tér elégedett, de a vintage stílus bájos megjelenése, amely illeszkedik a hálós polchoz, lenyűgözi Önt, ez a dohányzóasztal, mind Ön, mind vendégei hajlamosak a "WOW-kra".

Amit kapsz: Egy vintage dohányzóasztal tágas munkalappal és rejtett rekesszel, számozott darabokkal és könnyen követhető utasításokkal az egyszerű összeszereléshez, már a kezdetektől boldogságot hoz.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Dohányzóasztal összecsukható fedéllel, rejtett tárolórekesszel és hálós polccal, ipari, 100x55x47cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: