Betöltés...

VASAGLE Dohányzóasztal, fémkerettel, tárolópolccal, nappaliba, 45x106x60cm, ipari stílusú, rusztikus barna

Ár: 31.090 Ft



Termék méretei: 45D x 106.2W x 60.2H cm
Szín: Vintage
Márka: VASAGLE

A cikkről
Ipari formatervezés: Ez a rusztikus barna felületű, fekete acélvázzal és szemet gyönyörködtető fémhálós díszítéssel rendelkező, ipari hangulatú dohányzóasztal egy csipetnyi karaktert kölcsönöz a nappalinak.
Szilárd konstrukció: Kiváló minőségű forgácslap, tömör acélkeret, 4,2 cm széles lábcsövek (erősebbek, mint a szokásos asztalok 3 vagy 3,5 cm széles lábcsövei) - ez az asztal erős támasztékot ad az elemeknek (akár 120 kg a munkalapon, 40 kg). kg a hálós polcon).
Egyszerű összeszerelés: Az illusztrált útmutatóval és az egyes alkatrészekkel egyértelműen megjelölve pillanatok alatt összeállíthatja ezt a középső asztalt.
Ne mozduljon: ez a dohányzóasztal állítható lábakkal van felszerelve, amelyek kompenzálják az enyhe padlóegyenetlenségeket, és egyensúlyban tartják ezt a bútordarabot.
Amit kapsz: Dohányzóasztal, szerelési kiegészítők, illusztrált útmutató az egyszerű összeszereléshez, és egy módja annak, hogy otthonát a következő szintre emelje.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Dohányzóasztal, fémkerettel, tárolópolccal, nappaliba, 45x106x60cm, ipari stílusú, rusztikus barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: