Betöltés...

vidaXL szürke Corona-stílusú mexikói fenyő tálalóasztal 80x43x78 cm

Ár: 60.370 Ft

Ez a kiváló minőségű fából készült kisasztal a mexikói Corona-stílus egyik darabja. A viaszolt fenyőfa rusztikus mexikói bájt sugároz, ezért az asztal nappalija nagyszerű kiegészítője lesz. Használható TV-szekrényként vagy hifi-szekrényként is. Az erős és robusztus konzol asztal tömör fenyőfából készült. Erős felülettel rendelkezik, melyre TV-t, ételt és italt vagy olyan dísztárgyakat helyezhet, mint képrámák, gyümölcskosarak és vázák. Egy szekrénnyel és egy nyitott résszel ellátott, mely elegendő helyiséget biztosít raktározási célokra, könyvek, magazinok vagy más hasznos dolog tárolására, vagy ahol DVD lejátszóját, játék konzolját és "streaming" eszközét tudja tartani. A háta nyitott, hogy így kényelmesen tudja elvezetni a kábeleket. Ez a helytakarékos konzolasztal bármely szoba berendezéséhez illik és többféle célra használható fel. Könnyen összeszerelhető.

Színe: szürke test és barna asztallapAnyaga: tömör fenyőfaMérete: 80 x 43 x 78 cm (Ho x Szé x Ma)Mexikói Corona-stílussal1 szekrény és 1 tároló részKönnyen összeszerelhetőFIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.Legal Documents:
Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "vidaXL szürke Corona-stílusú mexikói fenyő tálalóasztal 80x43x78 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: