Betöltés...

vidaXL sonoma-tölgy forgácslap dohányzóasztal szett 48 x 30 x 45 cm

Ár: 14.600 Ft

Ez a 2 részes dohányzóasztal-garnitúra nagyszerű választás kis méretű lakásokba, vagy bárhova, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre. Kortárs stílusa miatt nappalija, hálószobája vagy irodája sikkes kiegészítőjévé varázsolja az egymásba illeszthető asztalszettet. Ez a kisasztal szett minőségi lemezekből készült, így masszív és stabil. Az egymásba illeszthető asztalok többfunkciósak. Használhatóak a nappaliban, hogy kézközelben tudhassa italait vagy bármilyen más szükséges eszközeit. A polcos dizájnnal ellátott kis dohányzóasztal extra helyet kínál magazinok, DVD-k vagy egyéb tárgyak tárolására. Ez a garnitúra helytakarékos, mivel a kisebbik dohányzóasztalt el lehet rejteni a nagy alatt, ha nincs használatban. Az egyik akár a hálószobába is helyezhető, így egyedi éjjeliszekrénnyel egészíti ki szobáját! A dohányzóasztal-garnitúra egy nedves ruhával könnyen tisztítható. Ez az egymásba illeszthető asztalszett könnyen összeszerelhető.

Színe: sonoma-tölgyAnyaga: forgácslapNagy asztal mérete: 48 x 30 x 45 cm (Ho x Szé x Ma)Kis asztal mérete: 37 x 29 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)HelytakarékosÖsszeszerelést igényel: igenA csomag tartalma:1 db nagy asztal1 db kis asztal

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "vidaXL sonoma-tölgy forgácslap dohányzóasztal szett 48 x 30 x 45 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: