Betöltés...

Ruhhy szennyfogó lábtörlő - 60 x 90 cm

Ár: 3.190 Ft


CSÚSZÁSMENTES ALJ - gumírozott anyagból készült lábtörlő, nagyon jó tapadást biztosít járáskor és cipőtörléskor. Védhet a csúszások és esések ellen, különösen nedves vagy csúszós körülmények között, ami fontos a háztartás tagjainak és vendégeinek biztonsága szempontjából.
CIPŐK TISZTÍTÁSÁHOZ - a szennyeződés és a nedvesség lábtörlőn való visszatartásával kevesebb szennyeződés jut a házon belüli padlóra. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebbet kell porszívózni, padlót mosni vagy szőnyeget tisztítani. Ennek eredményeként a lábtörlő segíthet megtakarítani a tisztán tartáshoz szükséges időt és erőfeszítést.
UNIVERZÁLIS - a lábtörlő tökéletes az épület előlapjára, a tető alá és a belső térbe. Ezenkívül csúszásmentes és a szennyeződéseket a szálakban tartja. Amikor a cipőnket törölgetjük, az összes szennyeződést a lábtörlőn hagyjuk, és nem lépünk be vele a helyiségbe.
ESZTÉTIKA ÉS DÍSZÍTÉS - a lábtörlő egyben dekoratív elem is, amely stílust és karaktert kölcsönözhet a ház bejáratának. Ráadásul a lábtörlő nem bocsát ki semmilyen szagot!



MŰSZAKI ADATOK:



anyag: gumi, filc
szín: fekete, szürke
vastagság: szürke, szürke, szürke, szürke, szürke: vastagság: 4 mm
méretek: 58,6 x 88,2 cm
súly: 1,165 kg
csomag súlya: 1,170 kg



Az otthoni lábtörlők arra szolgálnak, hogy távol tartsák a szennyeződéseket, a nedvességet és a törmeléket a kültéren vagy az előszobában, hogy a belső teret tisztán és rendben tartsák.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ruhhy szennyfogó lábtörlő - 60 x 90 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: