Betöltés...

Nedis MAGL1WT Nagyítós asztali lámpa

Ár: 16.610 Ft

A Nedis kompakt, fehér színű, nagyítós asztali lámpája nagy teljesítményű, 3+12 dioptriás üveglencsével rendelkezik, amely 1,75x-ös + 4x-es nagyítást tesz lehetővé. Ez a 95 mm átmérőjű üveglencsének köszönhető. A 6 wattos nagyítós lámpa lehetővé teszi, hogy minden apró részletet lásson, így ideális a közelről végzett munkához. Munkahelyi és hobbi célú felhasználásra egyaránt alkalmas. A nagyítót 40 SMD LED világítja meg, amelyek fényerőssége 585 lumen, színhőmérsékletük pedig 6500 kelvin. A tetején egy védősapka található, a lámpákat pedig egy átlátszó lámpabúra fedi, amely nagyon világos és tiszta fényt biztosít.

Jellemzők:
Tartós és energiatakarékos SMD LED-modul hidegfehér nappali fénnyel3+12 dioptriás üveglencse 1,75x-ös + 4x-es nagyítással260°-ban vízszintesen elforgatható balra és jobbra az egyes részletek különböző szögekből történő nagyításához70°-ban függőlegesen elforgatható fel és le irányba, hogy könnyen ránagyíthasson bármilyen részletreÁtlátszó lámpabúra a nagyon világos és tiszta fényértGumi asztali állvány a stabil alapzatért, így nem csúszik el könnyen a helyérőlVédősapka, amely megvédi a lencsét, amikor nincs használatbanMűszaki adatok:
Anyag: MűanyagFény szín: Hideg FehérSzínhőmérséklet: 6500 KElemmel: NemCsatlakozó kábel hossza: 1.50 mTechnológia: LEDLED-ek száma: 40Lencse erőssége 3 - 12 Dioptria

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nedis MAGL1WT Nagyítós asztali lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: