Betöltés...

LTB Relax babzsák fotel Bagoly Mintás

Ár: 26.990 Ft

LTB Relax babzsák fotel Bagoly Mintás
A Relax fotel a megfelelő választás gyerekszoba, ifjúsági szoba, iroda vagy pihenősarok berendezésére. Szélessége 95 cm, mélysége 130 cm, magassága 47 cm,, maximális teherbírása 120 kg.

A Bean Bag típusú fotel polisztirol gyöngyökkel van feltöltve, amelyek felveszik a test formáját és megfelelő teret teremtenek a teljes kikapcsolódáshoz. A töltőanyag mozgása miatt a méretek változnak. Alsó része műbőr, felső része szövet borítású.

A két anyag és árnyalat kombinációja egyedi környezetet teremt és színfoltot ad, ez a párna típusú fotel vonzó módon ötvözi a fehér bőr és szövet utánzatát egy téglalap alakú foltnyomattal .

Kis súlyának köszönhetően a Relax fotel könnyen áthelyezhető a ház bármely helyiségébe, ahol hasznosabb. Ez a színes és kényelmes darab ideális a kikapcsolódáshoz, és vonzóvá varázsolja azt a teret, amelyben használják.

A préselés és a hőmérséklet miatt a gyöngyök veszíthetnek térfogatukból, ezért idővel utántöltésre lehet szükség.

Műszaki adatok: Stílus modern szélesség (cm) 95 Mélység (cm) 130 Magasság (cm) 47 Anyag szövet + műbőr Ülőanyag Szövetek Szerkezeti anyag polisztirol gyöngyök

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LTB Relax babzsák fotel Bagoly Mintás" című hirdetést látja. (fent)