Betöltés...

Kerek asztal tárolókosárral, MDF, fém lábazat, fekete és barna, 30,5/39x40 cm, Springos

Ár: 11.890 Ft

Ez a vintage, Loft stílusú dohányzóasztal a legújabb trendeket szem előtt tartva készült, amely illeszkedik a modern enteriőrbe. Ízlésesen kiegészíti a nappalit, hálószobát, gyerek- vagy ifjúsági szobát.

Ez a vintage, Loft stílusú dohányzóasztal a legújabb trendeket szem előtt tartva készült, amely illeszkedik a modern enteriőrbe. Ízlésesen kiegészíti a nappalit, hálószobát, gyerek- vagy ifjúsági szobát. A minimalizmus és az egyszerűség jellemzi, ezért a legkeresettebb belsőépítészeti többfunkciós lakásdekorációs elem. A tároló kosár egy MDF kör alakú tetővel rendelkezik, amit dohányzóasztalként használhatunk. A skandináv stílusú kosár tökéletes a praktikus kiegészítők tárolására vagy a kávé felszolgálására. Az asztal méretei miatt kiválóan alkalmas kis belső terekbe, mint például erkély vagy váróterem. Paraméterek: - Szín: fekete keret + fautánzat felső
- Anyaga: porszórt fém / MDF asztallap
- Asztal magassága 40 cm
- Felső átmérő: 39 cm
- Alap átmérő: 30,5 cm
- Asztallap vastagsága: 1,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerek asztal tárolókosárral, MDF, fém lábazat, fekete és barna, 30,5/39x40 cm, Springos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: