Betöltés...

Marakesh kézi (red-mustar-cream) kelim szőnyeg 120x180cm Piros-Mustár-Krém

Ár: 21.690 Ft

Marakesh kézi pamut kelim szőnyeg
Egyszerűen lenyűgöző légkört képes teremteni a maga keleties hangulatával ez csodálatos kézi kelim szőnyeg. Az évszázados hagyományokat életre keltő szőnyegek, nem véletlenül váltak olyan népszerűvé az egész világon.
Élénk színkombinációi megtöltik a legegyhangúbb helységet is vidámsággal és örömmel, ugyanakkor egyedisége nem mindennapi kézügyességről tanúskodik. Már első látásra szembetűnő a külnbség.
Hogy mi is kelim?
A kilimek már évszázadok óta a világ közkedvelt és méltán keresett szőnyegei közé tartoznak.
Az indiai kilim legfőbb jellemzője, hogy vékonyabb a megszokott szőnyegeknél mégis időtálló.
Ha valaki olcsóbb mégis, ám ritka, és egyedi szőnyeget keres, akkor a kézzel szőtt kilim az ideális választás, hiszen sosem készül két a megszólalásig egyforma darab. Nem csupán szőnyegként használható, hiszen az egyszínű falakat is feldobhatjuk vele.
Kifejezetten ajánljuk futószőnyegként előterekbe, nappalikba, valamint gyerekszobák szőnyegeként. Alapanyag: 100% Pamut Tömeg/m2(kb.): kg/m2 Jellemzők: Padlófűtés használata esetén is alkalmazható Szálhossz(kb.): 0.4 cm Minőség: I. Osztály Származási hely: India Száraz tisztítás: 3 hét használat után porszívózható Nedves tisztítás: Semleges hatású szőnyegtisztító habbal



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Marakesh kézi (red-mustar-cream) kelim szőnyeg 120x180cm Piros-Mustár-Krém" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: