Betöltés...

875 KG szekrény tároló polc

Ár: 24.990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL akár 2 napon belül!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

5 POLCOS TÁROLÓRÁCS 180X90X40CM

875 KG - egy polc maximális terhelhetősége 175 kg! Amely együttesen akár 875 kg-ot is kiad - mindenféle felszerelést vagy sok más terméket könnyedén elhelyezhet benne. A könyvespolc ideális helyiségekbe, például pincébe, garázsba, raktárba vagy üzletbe. Horganyzott acélból és vastag, 4 mm vastag MDF lapokból készült, ezen kívül a rack keresztrúddal is rendelkezik, ami növeli a stabilitását és tartósságát, és biztosítja a sok éves használatot és a termékkel való teljes megelégedettséget.

KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - a rack összeszerelése mindössze 15 percet vesz igénybe, a push-snap rendszer használata azt jelenti, hogy nincs szükség szerszámokra vagy csavarokra az összeszereléshez. Az állványok egymással kombinálhatók (munkapadnak összeszerelhetők) és a falakra rögzíthetők, főleg ha nagy teherhordás mellett döntünk, érdemes a polcokat rögzíteni.

A POLCOK BÁRMILYEN KONFIGURÁCIÓJA - Ön dönti el, hogy mekkora helyre van szüksége a polcok között - a lyukak 3 cm-enként vannak, ez lehetővé teszi a különböző magasságok elrendezését.

CSÚSZÁSGÁTLÓ - a fém lábak csúszásgátló párnákkal rendelkeznek, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól, valamint garantálják a stabilitást és a használat biztonságát.

MŰSZAKI ADATOK - szekrény méretei (magasság / szélesség / mélység): 180/90/ 40cm; polc méretei (szélesség / hossz): 89,3 / 39,3 cm; max. polconkénti terhelés: 175 kg (összesen 875 kg a teljes állványra); polcok száma: 5; anyagok: 0,8mm horganyzott acél, 4mm MDF lap; összeszerelés: csavarmentes (benyomott keresztrudak); súlya: ~ 15,5 kg.

A könyvespolc ideális olyan helyiségekbe, mint alagsor, garázs, raktár, üzlet. A rack összecsukása egyszerű (csavar nélküli rögzítés). Minden polcon keresztrúddal van megerősítve, aminek köszönhetően stabil és a súly egyenletesen oszlik el.

Az állvány be van nyomva, nem igényel további összeszerelő szerszámokat (gumi kalapácsot és csavarhúzót használhat a keret összeszerelésének megkönnyítésére). A rögzítő lyukak a lábak teljes hosszában találhatók, ami lehetővé teszi a polcok magasságának bármilyen konfigurációját. Az állvány lábai két részre vannak osztva, így munkapadként is felhajtható.

Az állványok kombinálhatók egymással és a falakhoz rögzíthetők (különösen nagy terhelés esetén a polcokat rögzíteni kell). Az állvány horganyzott acélból és MDF lapokból készül. A lábak műanyag kupakkal vannak rögzítve.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "875 KG szekrény tároló polc" című hirdetést látja. (fent)