Betöltés...

Avide LED Asztali Lámpa Irodai Bőrhatású Naptár Fehér 6W

Ár: 14.230 Ft

Tulajdonságok: Biztosítson fényt íróasztalán az Avide Bőrhatású, naptáras asztalilámpájával. A lámpa egyszerű, minimalista kialakításával és bőrhatású bevonatának köszönhetően, keverednek benne a modern és a klasszikus jellemzők. Ezáltal hasznos és jellegzetes eszköze lehet helyiségeinek. A 6W-os teljesítményű, állítható– hideg, meleg, természetes fehér – színhőmérsékletű, bőrhatású asztali lámpa beépített LCD kijelzővel rendelkezik. A lámpatörzsön elhelyezett digitális óra és a naptár a mindennapi munkát segíti. Ugyanitt helyett kapott egy hőmérő is. Bőrhatású lámpáink megtalálhatók barna, fehér, fekete, illetve narancssárga színekben. A doboz tartalmazza a hálózati adaptert is. 4 lépéses fényerőszabályzás:
Az érintésérzékelő bekapcsológomb segítségével 3 fényerősség állítható, így érintsük meg annyiszor, amíg el nem érjük a kívánt hatást. LCD kijelző naptár, óra, ébresztőóra, dátum és hőmérséklet kijelzéssel:
A beépített kijelző számos funkcióval rendelkezik. Választhatunk 12 vagy 24 órás óramegjelenítést, Celsius vagy Fahrenheit hőmérséklet kijelzést, ezen felül, pedig naptár funkcióval ad hozzá a teljes irodai megjelenéshez. Az óra és a dátum funkció a lámpa alján lévő 4 gombbal állítható.

Memória:
Ahhoz, hogy a lámpa áramkimaradás esetén is megőrizze a naptár illetve az óra memóriáját, egy db CR2032 gombelemet használ, ami tartozékként jelen van a csomagban. Foglalat: EU plug Teljesítmény: 6 W Hagyományos watt megfelelőség: 33 W Feszültség tartomány: 220-240V V Kimeneti feszültség: 5V Működési hőmérséklet: -20 - +40 °C IP Védettség: IP20 Fényáram: 360 lm Színhőmérséklet: CCT Világítási szög: 170 ° Chip típusa: SMD2835 Ledek száma: 36 db Színvisszaadási index: 80 Funkciók: Állítható színhőmérséklet (WW/NW/CW), 3 lépéses fényerőszabályzás, érintésérzékelő gomb, beépített LCD Kijelző az alábbi funkciókkal: Óra, Ébresztőóra, Naptár, Hőmérséklet kijelzés Szabályozható fényerő Anyag: ABS

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Avide LED Asztali Lámpa Irodai Bőrhatású Naptár Fehér 6W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: