Betöltés...

Saregem masszázságy

Ár: 159.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó Jadeköves masszázságy.

Keveset használt inkább csak dísz volt :)

HDT futárszolgálattal küldöm előre utalás után, vagy személyes átvétel.


Általában a masszázsról

A masszázs funkciója az, hogy az átmelegített izmokban javuljon a vérkeringés, lazuljon az izomzat, megszűnjenek a fájdalmas izomcsomók, javuljon a belső szervek működése.
A jáde masszázs alkalmazása formában tartja a testet, nyújtja és rugalmasítja a gerincet, az izmokat és az inakat, miközben a görgők a gerincoszlopot közrefogva haladnak. Ellazulnak a bekötött idegek és javul az energiaáramlás. A folyamatos terhelés miatt ellaposodott, rugalmatlanná vált csigolyák közötti porckorongok ismét hidratálódnak, megőrzik eredeti méretüket és alakjukat. Javít a testmozgás hiánya, a rossz tartás miatti hátfájáson.

Akupresszúra
Az akupresszúra mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód, melynek alapja a szervezetben rejlő, önmagunkat gyógyító energiák tudatos felhasználása, erősítése. A gerinc melletti akupresszúrás pontok stimulálása fájdalomcsillapító hatással bír, feloldja az energiaáramlást gyengítőblokkokat, élénkítve ezzel a szervek működését. A kezelések során először a hát, gerinc problémák terén várható javulás, azonban a rendszeres használat helyreállítja a belsőszerveink működését.

Kiropraktika
A kiropraktika ellazítja a csigolyák közül kilépő összenyomódott idegeket a gerinc kiegyenesítésével, porck-orongok regenerálásával. A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer működését, a kapcsolódó szervekben betegség alakulhat ki. A megfelelően kiegyenesített gerinc felszabadítja az idegeket a nyomás alól, a test számára normális működésbe való visszatérést

Általában a hő-, fényterápiáról, és infra terápiáról
A besugárzott hő elnyelődik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hőterápia serkenti a hajszálerekben a vér körforgását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása, stb. Infra terápiás melegítés: az infra fény az emberi szem számára láthatatlan fény.
Lényege a mély meleg hatás segítségével történő méregtelenítés, a szövetek átmelegítése. Az orvostudomány területén régóta sikeresen alkalmazzák, fájdalom, testi bántalmak esetében, ami a keringés és az anyagcsere felgyorsulásának köszönhető.
Az infraterápiát az orvostudomány a következő területeken alkalmazza: izomhúzódások, bőrbetegségek, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, reuma, cellulitisz, asztma, allergiák, köszvény, sportsérülések, magas-alacsony vérnyomás, álmatlanság, vérellátási zavarok.

Az infra terápia hatásai:

Kalóriákat éget, fogyaszt
Csökkenti a fájdalmat
Erősíti az immunrendszert
Javítja, erősíti a vérkeringést
Megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól
Eltünteti, a narancsbőrt
Megszünteti, az ízületi fájdalmakat
Feloldja a stresszt, megnyugtat
Megszépíti a bőrt
Az infravörös terápiának nem ismer

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Bútor besorolasa: Egészségügyi, orvosi
Termék: Ágy, Matrac
 
Eddig megtekintették 67 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Saregem masszázságy" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: