Betöltés...

ÚJ! Fésülködő asztal és szék Primadonna ROSE

Ár: 31.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladásra kínálok teljesen új fésülködőasztalokat. Nézd meg a többi hirdetésem is, ha más stílusú fésülködőasztalt keresel!

Ha érdekel a termék, nyugodtan hívj.
Tel.számom: +3617010958

Ez a stílusos Primadonna asztal ideális lehet minden olyan lány, nő és romantikus lélek számára, akik nem csak a formaterve miatt, hanem a praktikussága miatt is szeretni fogják. A négy fióknak köszönhetően elegendő helyet biztosít a családi kincseknek, kiegészítőknek vagy kozmetikának, valamint az ovális tükör segít majd, hogy a lehető legteljesebb mértkékben kihangsúlyozza a szépségét.

Ez a modern, de egyben előkelő tükrös Primadonna fésülködőasztal korhű stílusban lett megtervezve, de a megnyerő formatervének köszönhetően visszatükrözi a legromantikusabb időszak eleganciáját. Amíg a fehér szín ízléses eleganciát kínál, addig a felhasznált anyagok minősége megbízható tartósságot garantál, aminek köszönhetően hosszú évek múlva is ugyanolyan élményt nyújt majd használata.

Ez a fésülködőasztal kisebb méretei ellenére is négy tágas fiókot tartalmaz, amelyekbe elrejtheti a kozmetikájának, ékszereinek és kiegészítőjének egész gyűjteményét. A fiókokban mindig kéznél lesznek, sőt, rendben tartani is könnyebb lesz őket. A praktikus tükörnek köszönhetően semilyen szépséghiba sem kerülheti el a figyelmét. Ez a fésülködőasztallal biztosan hamar a kedvence lesz, talán pont a kényelmes, kárpitozott taburettnek köszönhetően, amit használat után könnyedén betolhat az asztal alá.

Méretek: (Szxhxm)
- asztal: 75 x 40 x 145 cm
- szék: 37 x 28 x 45 cm
- tükör: 38 x 54 cm
- fiók, nagy: 22, 5 x 27 cm
- fiók, kicsi: 17, 5 x 7, 5 cm

Csomagolás tartalma
- Fésülködőasztal
- Kényelmes szék
- Tükör
- Szerelési útmutató


Személyes átvétel nem lehetséges.
Kézbesítés díja: 1500 ft.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Eddig megtekintették 169 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "ÚJ! Fésülködő asztal és szék Primadonna ROSE" című hirdetést látja. (fent)