Betöltés...

Flexa Classic csúszdás ágy

Ár: 110.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kényelmes, biztonságos lépcső, korláttal és a hosszított csúszdával. (Ma már többnyire nem ezt a típust gyártják, pedig ez a legjobb a gyerek szempontjából.) Igazi élmény és jó móka a gyerekeknek. Később normál ággyá alakítható.
Anyaga: tömör északi fenyő. Ennek azért van jelentősége, mert az északi területeken a kevesebb napfény miatt lassabban nőnek a fák, az évgyűrűk sűrűbbek, kevesebb csomó található bennük, ezért a fa masszívabb, tömörebb, tartósabb. Ez érzékelhető a bútorokon is.
Színe: fenyő pácolt, lakozott, környezetbarát, vízes bázisú lakkal kezelve. A Flexa kizárólag olyan lakkokat használ, melyek oldószerektől és mérgező szinezőanyagoktól mentesek. A lakkok kiváló minőségűek, ez teszi a bútorok felületét strapabíróvá és ellenállóvá, legyen szó nedvességről, vagy akár egy kisgyerek fognyomáról.
Méretek: 210 cm (ágyhossz), 249 cm ( ágyhossz csúszdával) 110 cm (ágyszélesség), 174 cm ( ágyszélesség csúszdával), 120 cm (magasság). Ez a teljes ágy magassága. Ágy alatti magasság: 76 cm. Terhelhetőség: 100 kg
Az ágyhoz illeszkedő matrac mérete: 90x200cm. Ágykeret, ágyrács, matrac az árban.
Az ágyrácsról érdemes tudni, hogy a gyártó egy különleges rendszert fejlesztett ki, amely a gyermekek számára a legideálisabb alvási körülményt biztosítja. A hat rétegből álló flexibilis nyírfa lamellák erősek, hosszan tartóak és kiváló minőségűek. A hajlékony lécek automatikusan igazodnak az ágyon fekvő személy testformájához és súlyához. Pici sérülés a csúszda tetején, a fellépőn, könnyen eltüntethető.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szolnok
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Bútor besorolasa: Gyerek / Ifjúsági
Termék: Ágy, Matrac
 
Eddig megtekintették 829 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Flexa Classic csúszdás ágy" című hirdetést látja. (fent)