Betöltés...

Ásványfa Amazonit kínai nyers kvarcon 20-22cm

Ár: 38.400 Ft

**Ásványfa Amazonit kínai nyers kvarcon (20-22 cm)**

Újdonságunk, az *Amazonit kínai ásványfa*, egyedülálló dísztárgy, amely nemcsak dekorációként, hanem különleges energetikai jellemzőkkel is rendelkező kiegészítőként is szolgál az otthonodban.

### Mitől különleges az Amazonit?

Az *amazonit* egy olyan ásvány, amely a nyugalom és a harmónia szimbóluma. Segít az érzelmi egyensúly megteremtésében, és elűzi a szorongást. Az ásvány gyönyörű árnyalatainak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

### Díszes kivitel

Ezek az *amazonit ásványfák* természetes kvarcon ülnek, ami fokozza az összhatást. A 20-22 cm-es méretük miatt ideálisak díszítőelemnek az otthonod bármely zugában, legyen szó a nappaliról, konyháról vagy akár az irodáról.

### Energiaforrás

Az ásványok természetes hatásai révén az amazonit hozzájárulhat a *kommunikációs készségek* javításához, segít a *stressz kezelésében* és támogatja a *positív gondolkodást*. Helyezd el egy olyan helyre, ahol többen megcsodálhatják, és tapasztald meg, milyen jótékony hatással van az energiaáramlásra!

### Tökéletes ajándék

Ez az ásványfa ideális ajándék lehet olyan barátoknak vagy családtagoknak, akik értékelik a természetes szépséget és a spiritualitást. A figyelmes, kézműves kialakítás mindenki szívét megdobogtatja.

Ne hagyd ki, hogy az Amazonit ásványfát a saját otthonodba vagy elbűvölő ajándékként rendeld meg még ma! Tedd különlegessé a sztereódet a természet erejével!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Ásványfa Amazonit kínai nyers kvarcon 20-22cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: