Betöltés...

Lava Flow ásvány karkötő

Ár: 999 Ft

Lava Flow Ásvány Karkötő: Érezd a Vulkáni Erőt!
 

Engedd magad át a vulkánok erejének és szépségének a Lava Flow ásvány karkötővel! Ez a gyönyörű, kézzel készített karkötő természetes vulkáni kőből készült, amelynek egyedi színei és mintái lenyűgözőek. A karkötő nem csak stílusos kiegészítő, de energiát is ad és harmonizálja a testet és a lelket.
 


Tulajdonságok:



Anyag: Természetes vulkáni kő
Szín: Szivárványos
Stílus: Unisex



Előnyök:



Egyedi és stílusos: A Lava Flow ásvány karkötő tökéletes kiegészítője bármilyen ruhának. A karkötő egyedi színei és mintái biztosan felkeltik a figyelmet.
Energia: A vulkáni kőnek energiát adó tulajdonságokat tulajdonítanak. A karkötő viselése segíthet javítani a koncentrációt, a kreativitást és a belső békét.
Harmónia: A vulkáni kőnek harmonizáló tulajdonságokat is tulajdonítanak. A karkötő viselése segíthet kiegyensúlyozni a testet és a lelket.
Kézzel készített: A Lava Flow ásvány karkötő gondosan, kézzel készül, így minden karkötő egyedi darab.
Megfizethető: Tökéletes ajándék magadnak vagy másoknak.



Rendelj most és érezd a vulkánok erejét!



Ne maradj le erről a gyönyörű és egyedi karkötőről!





 


 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.07.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Lava Flow ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések