Betöltés...

Crystal Chic howlit ásvány karkötő

Ár: 1.499 Ft

Fedezd fel a howlit kristály nyugtató, fehér energiáját, és engedd, hogy ez a bájos ásvány karkötő elhozza számodra a belső békét és a tiszta gondolatokat! A Crystal Chic kollekció Howlit Ásvány Karkötője a kifinomult stílus és a letisztult elegancia találkozása. A karkötő alapja egy finom, fekete microcord zsinór, amelyet egy elegáns csúszócsomó díszít, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést minden csuklómérethez. Az öt darab, 4 mm-es howlit gyöngy pedig a nyugalom, a türelem és a tudatosság energiáit hordozza.

Miért válaszd a Crystal Chic Howlit Ásvány Karkötőt?


Howlit: A howlit a korona csakra köve, amely segít megnyitni az elmét a magasabb tudatosság felé. Támogatja a meditációt, az intuíciót és a spirituális fejlődést.
A nyugalom és a türelem köve: A howlit segít oldani a stresszt, a feszültséget és a negatív érzelmeket. Elősegíti a nyugodt alvást, a türelmet és a megértést.
Tisztító és harmonizáló kő: A howlit segíthet megtisztítani az elmét a zavaró gondolatoktól, és harmonizálja az érzelmeket.
Elegáns és letisztult: A karkötő minimalista dizájnja és a howlit tiszta fehér színe elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöznek viselőjének.


A howlit hatása:



Testi: Segíthet a csontok és a fogak egészségének megőrzésében, valamint a kalcium felszívódásában.
Lelki: Csillapítja a stresszt, a dühöt és a türelmetlenséget. Elősegíti a nyugodt alvást és a pozitív gondolkodást.
Szellemi: Fokozza a memóriát, a koncentrációt és a tanulási képességeket. Segít a meditációban és a spirituális gyakorlatokban.


Hogyan viseld a Crystal Chic Howlit Ásvány Karkötőt?


Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A csúszócsomó segítségével könnyedén beállíthatod a megfelelő méretet. A karkötő tökéletes kiegészítője lehet más ékszereknek is, de önmagában is gyönyörűen mutat.


Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ékszerrel, és engedd, hogy a howlit nyugtató energiája áthassa az életed!




Amit a howlitról érdemes tudnod:
A howlitot Henry How-ról, egy 19-ik századi ásványkutatóról nevezték el, aki elsőkét talált rá erre a sokoldalú kőre. A howlit festetlenül matt fehér, vagy elefántcsont-színű, barnás-feketés-márványos erezettel.

Lelki gyógyhatás:
A howlit támogatja az ítélőképességünket, erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel együtt csökkenti a stressz szintünket. Mivel fejleszti együttérzésünket mások iránt, így másokkal szemben nagyobb nyíltsággal, elfogadókészséggel tudunk fellépni.

Testi gyógyhatás:
A howlit szabályozza az anyagcserét, csökkenti a folyadékraktározást. A súlyproblémákkal küzdők kövének tartják, mivel segíti a fogyást és a salaktalanítást. Szabályozza a savháztartást, segít gyomorégés, bélzavarok és hányinger esetében. Feloldja blokádjainkat, amelyek gátlásokat és komplexusokat okoznak.

Hozzárendelt mágikus hatás:
A párnánk alá helyezve megvéd a rémálmok ellen és mély, nyugodt alvással ajándékoz meg.

Csillagjegyei: Mérleg, Ikrek

Csakrái: Napfonatcsakra, Szakrális csakra

 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Crystal Chic howlit ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)