Betöltés...

Crystal Chic tigrisszem ásvány karkötő

Ár: 1.499 Ft

Fedezd fel a tigrisszem kristály meleg, földszínű energiáit, és engedd, hogy ez az igéző ásvány karkötő erőt és magabiztosságot adjon a mindennapokban! A Crystal Chic kollekció Tigrisszem Ásvány Karkötője a kifinomult stílus és a föld mélyének védelmező erejének találkozása. A karkötő alapja egy finom, fekete microcord zsinór, amelyet egy elegáns csúszócsomó díszít, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést minden csuklómérethez. Az öt darab, 4 mm-es tigrisszem gyöngy pedig a bátorság, a kitartás és a védelem energiáit hordozza.

Miért válaszd a Crystal Chic Tigrisszem Ásvány Karkötőt?


Tigrisszem: A gyökércsakra és a napfonat csakra köve, amely erőt, bátorságot és kitartást ad. Segít leküzdeni a félelmeket, az önbizalomhiányt és a negatív gondolatokat.
A védelem köve: A tigrisszem megvéd a negatív energiáktól, a rossz szándéktól és a környezeti stresszhatásoktól. Erősíti az aurát és segít megőrizni a pozitív energiákat.
Földelő hatású: A tigrisszem segít a földelésben, a stabilitásban és a biztonság érzésének megteremtésében.
Elegáns és misztikus: A karkötő letisztult, minimalista dizájnja és a tigrisszem meleg, földszínű árnyalatai elegáns és misztikus megjelenést kölcsönöznek viselőjének.


A tigrisszem hatása:



Testi: Segíthet az emésztés javításában, a vérkeringés fokozásában és az immunrendszer erősítésében.
Lelki: Oldja a stresszt, a szorongást és a depressziót. Elősegíti az önbizalmat, a bátorságot és a pozitív gondolkodást.
Szellemi: Fokozza az energiát, a kreativitást és a koncentrációt. Segít a célok elérésében és a nehézségek leküzdésében.


Hogyan viseld a Crystal Chic Tigrisszem Ásvány Karkötőt?


Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A csúszócsomó segítségével könnyedén beállíthatod a megfelelő méretet. A karkötő tökéletes kiegészítője lehet más ékszereknek is, de önmagában is gyönyörűen mutat.


Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ékszerrel, és engedd, hogy a tigrisszem ereje és szépsége megvédelmezzen és erőt adjon az életedben!




Amit a tigrisszemről érdemes tudnod:
Nézzen a fenséges tigris szemébe! Ez a lenyűgöző arany-sárga színű mélyen csíkozott ásványt, ha közelebbről vizsgáljuk, akkor szinte hipnotikus hatással van ránk hullámzó szépségével, pont mint egy igazi tigrisszemnek!

Lelki gyógyhatása:
Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíti a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadóan nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.

Testi gyógyhatás:
Csont és ízületerősítő hatása van, mozgásszervi merevség ellen is hatásos. Erősíti a légutakat, ezért meghűlés, köhögés, de még bronchitis és asztma ellen is hathatós segítség. Az idegi betegségek széles spektruma ellen hat, az ideggyulladástól az epilepszián keresztül a skizofréniáig hatásos.

Hozzárendelt mágikus hatás:
A tigrisszemmel kapcsolatos mágikus hatások ismerete igen régi korokra nyúlik vissza. Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól.

Csillagjegyei: Szűz, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Ikrek

Csakrái: Napfonatcsakra

 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Crystal Chic tigrisszem ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)