Betöltés...

Crystal Chic citrin ásvány karkötő

Ár: 1.499 Ft


Engedd, hogy a citrin kristály ragyogó sárga energiája feltöltse lelkedet örömmel és optimizmussal! A Crystal Chic kollekció Citrin Ásvány Karkötője a kifinomult stílus és a napfény melegének találkozása. A karkötő alapja egy finom, fekete microcord zsinór, amelyet egy elegáns csúszócsomó díszít, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést minden csuklómérethez. Az öt darab, 4 mm-es citrin gyöngy pedig a napfény energiáját, a vitalitást és a bőséget hordozza.

Miért válaszd a Crystal Chic Citrin Ásvány Karkötőt?


Citrin: A citrin a napkőhöz hasonlóan a napenergia, az öröm és a bőség köve. Segít a pozitív gondolkodásban, a kreativitás fokozásában és az önbizalom növelésében.
A siker és a bőség köve: A citrin a siker, a bőség és a jólét köveként is ismert. Vonzhatja az anyagi javakat, a sikert és a boldogságot.
Energetizáló és vitalizáló kő: A citrin segíthet a fáradtság leküzdésében, a vitalitás növelésében és az életöröm fokozásában.
Elegáns és vidám kiegészítő: A karkötő letisztult, minimalista dizájnja és a citrin ragyogó sárga színe vidám és elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének.


A citrin hatása:



Testi: Segíthet az emésztés javításában, a méregtelenítésben és az immunrendszer erősítésében.
Lelki: Oldja a stresszt, a depressziót és a negatív érzelmeket. Elősegíti az önbizalmat, az optimizmust és a pozitív életszemléletet.
Szellemi: Fokozza az energiát, a kreativitást és a koncentrációt. Segít a célok elérésében és a sikeres vállalkozásokban.


Hogyan viseld a Crystal Chic Citrin Ásvány Karkötőt?


Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A csúszócsomó segítségével könnyedén beállíthatod a megfelelő méretet. A karkötő tökéletes kiegészítője lehet más ékszereknek is, de önmagában is gyönyörűen mutat.


Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ékszerrel, és engedd, hogy a citrin napfényes energiája beragyogja az életed!


Amit a citrinről érdemes tudnod:
A citrin a sárgának szinte mindenféle színárnyalatát felvonultathatja. Az ásvány akkor keletkezik, amikor a kcvarot enyhe radioaktív sugárzás éri. Ritka kőről lévén szó, az értéke magas, gyakran árulnak hevített ametisztet citrin néven.

Lelki gyógyhatása:
A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában. Megteremti a frissesség és biztonság érzését. Erősíti az intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.

Testi gyógyhatás:
A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet. Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során.

Hozzárendelt mágikus hatás:  Vonzza a gazdagságot és sikert.

Csillagjegyei: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak

Csakrái: Napfonatcsakra, Torokcsakra
 
 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Crystal Chic citrin ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)