Betöltés...

Shungit ovális karkötő 14x9mm

Ár: 20.608 Ft

Shungit Gyöngy Karkötő: Ősi Energia a Csuklódon
A Shungit Gyöngy Karkötő nem csupán egy divatos ékszer, hanem egy misztikus talizmán, amely összeköt a Föld ősi energiáival. A karkötő gyöngyei a ritka shungit ásványból készülnek, amelynek varázslatos tulajdonságokat tulajdonítanak már évszázadok óta.

Fekete Gyöngyök, Titokzatos Erő:

A shungit gyöngyök mély fekete színükben rejtik a Föld ősi erejét. Ez a ritka ásvány millió éves szén-dioxid lerakódásokból származik, és tele van fulerenekkel, különleges molekuláris struktúrákkal, amelyekről úgy tartják, hogy jótékony hatással vannak az emberi testre.

Egyensúly és Védelem:

A shungit gyöngyöket évszázadok óta használják energiagyógyításban. Úgy tartják, hogy képesek egyensúlyba hozni a testet és a lelket, megvédeni a negatív energiáktól, és javítani a mentális tisztaságot. A shungit karkötő viselése segíthet a stressz csökkentésében, a fájdalom enyhítésében, és a jobb alvásban.

Egyedi és Különleges:

A shungit gyöngyök egyediek és különlegesek, akárcsak az a személy, aki viseli őket. A karkötő bármilyen alkalomra tökéletes választás, legyen szó elegáns eseményről vagy hétköznapi viseletről. A shungit gyöngyök mélyfekete színe bármilyen stílushoz illeszkedik, és misztikus eleganciát ad a megjelenésednek.

Tökéletes Ajándék:

A Shungit Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék szeretteidnek, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket, és érdeklődnek a természet energiái iránt. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a Föld ősi erejére és a bennünk rejlő belső erőre.

Viselj egy darab ősi energiát magadon a Shungit Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Shungit ovális karkötő 14x9mm" című hirdetést látja. (fent)