Betöltés...

Azurit golyó karkötő 10mm

Ár: 7.840 Ft

Azurit gyöngy karkötő (10mm) – Az égi bölcsesség és intuíció kristálya

Merülj el az azurit mély kék színének varázslatos világában, és engedd, hogy ez a különleges ásvány karkötő (10 mm-es gyöngyökkel) elvezessen a belső békéhez és a spirituális fejlődéshez! Az azurit az égi bölcsesség és intuíció kristálya, amely segít megnyitni az elmét a magasabb tudatosság felé.

Miért válaszd az Azurit gyöngy karkötőt?

A harmadik szem csakra köve: Az azurit karkötő viselése segít aktiválni és harmonizálni a harmadik szem csakrát, amely a intuícióért, a belső látásért és a spirituális kapcsolódásért felelős. Ezáltal könnyebben ráhangolódhatsz a belső hangodra, és megértheted az élet mélyebb összefüggéseit.
Stresszoldás és belső béke: Az azurit nyugtató energiája segít oldani a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat. Viselése elősegíti a relaxációt, a meditációt és a belső béke megteremtését.
Fokozza a kreativitást és az intuíciót: Az azurit inspiráló hatással van a kreativitásra és az intuícióra. Viselése segít új ötletek és megoldások felfedezésében, valamint a művészi kifejezésben.
Egyedi és elegáns kiegészítő: Az azurit karkötő mély kék színe és 10 mm-es gyöngyei elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi öltözékednek.
Az azurit hatása:

Testi: Segíthet a torokfájdalmak, a pajzsmirigy problémák és a légzőszervi betegségek enyhítésében.
Lelki: Nyugtató hatású, segít a stressz oldásában, az idegrendszer erősítésében és a relaxációban.
Szellemi: Fokozza az intuíciót, a kreativitást és a spirituális tudatosságot.
Hogyan viseld az Azurit gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A 10 mm-es gyöngyök kényelmes viseletet biztosítanak, így egész nap élvezheted az azurit jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg az azurit áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Azurit golyó karkötő 10mm" című hirdetést látja. (fent)