Betöltés...

Magnezit matt szin világoskék golyó karkötő 10mm

Ár: 1.568 Ft

Magnezit gyöngy karkötő – A nyugalom és a béke ásványa

Fedezd fel a magnetit gyöngy karkötő nyugtató és harmonizáló erejét, és engedd, hogy ez a különleges ásványékszer segítsen megteremteni a belső békét és egyensúlyt az életedben! A magnetit gyöngyök lágy energiája segít ellazulni, feltöltődni és megnyugtatni az elmét.

Miért válaszd a Magnezit gyöngy karkötőt?

A szívcsakra köve: A magnetit gyöngy karkötő viselése elősegíti a szívcsakra harmonizálását, amely a szeretetért, az együttérzésért és a megbocsátásért felelős. Ezáltal segít megnyitni a szívedet a szeretetteljes kapcsolatok és a pozitív érzelmek felé.
Stresszoldás és relaxáció: A magnetit nyugtató energiája segít oldani a stresszt, a feszültséget és a negatív érzelmeket. Viselése elősegíti a relaxációt, a meditációt és a nyugodt alvást.
Testi-lelki egyensúly: A magnetit gyöngyök harmonizáló hatása segít megteremteni a testi-lelki egyensúlyt, valamint erősíti az idegrendszert és az immunrendszert.
Természetes szépség: A magnetit gyöngyök természetes szépsége és egyszerű eleganciája bármilyen stílushoz illik. Viseld a mindennapokban, hogy mindig veled legyen a magnetit nyugtató energiája.
A magnetit hatása:

Testi: Segíthet az izomgörcsök, a fejfájás és az álmatlanság enyhítésében. Támogatja a csontok és a fogak egészségét, valamint elősegíti a méregtelenítést.
Lelki: Oldja a stresszt, a szorongást és a negatív érzelmeket. Elősegíti a relaxációt, a meditációt és a pozitív gondolkodást.
Szellemi: Erősíti az intuíciót, a kreativitást és a spirituális kapcsolódást.
Hogyan viseld a Magnezit gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal vagy a jobb csuklódon, attól függően, hogy melyik oldalon érzed kellemesebbnek. A gyöngyök mérete 10mm, így kényelmes viseletet biztosítanak.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg a magnetit nyugtató és harmonizáló erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Magnezit matt szin világoskék golyó karkötő 10mm" című hirdetést látja. (fent)