Betöltés...

Krómdiopszid golyó karkötő 6-7mm

Ár: 22.176 Ft

Krómdiopszid gyöngy karkötő – A szív megújítója és a változások elősegítője

Engedd, hogy a krómdiopszid élénk zöld energiája feltöltse szívedet és lelkedet, és segítsen megnyitni az utat az új lehetőségek előtt! Ez a különleges ásvány karkötő 10 mm-es gyöngyeivel nemcsak gyönyörű ékszer, hanem egy igazi spirituális társ is a mindennapokban.

Miért válaszd a Krómdiopszid gyöngy karkötőt?

A szívcsakra köve: A krómdiopszid a szívcsakra kristálya, amely segít megnyitni és gyógyítani a szívünket. Támogatja az érzelmi egyensúlyt, a megbocsátást és az önszeretetet. Viselése segít abban, hogy újra kapcsolódj a szíved bölcsességéhez, és megtaláld az örömöt az élet apró dolgaiban.
Változások elősegítője: A krómdiopszid segít elengedni a régi, berögzült mintákat, és bátran szembenézni az új kihívásokkal. Támogatja a személyes fejlődést, a kreativitást és az önkifejezést. Ha változásokra vágysz az életedben, a krómdiopszid karkötő segíthet megtenni az első lépéseket.
Újrakezdés és megújulás: A krómdiopszid a remény és az újrakezdés köve. Ha nehéz időszakon mész keresztül, vagy szeretnéd magad mögött hagyni a múltat, ez az ásvány karkötő segíthet a gyógyulásban és a megújulásban.
Természetközeli energia: A krómdiopszid zöld színe a természet energiáját hordozza magában. Viselése segít kapcsolódni a föld energiáihoz, és feltöltődni a természet erejével.
A krómdiopszid hatása:

Testi: Segíthet a szív- és érrendszeri problémák, a magas vérnyomás és a stresszel összefüggő betegségek enyhítésében.
Lelki: Oldja a feszültséget, a haragot és a negatív érzelmeket. Elősegíti az érzelmi gyógyulást és a megbocsátást.
Szellemi: Fokozza a kreativitást, az inspirációt és a pozitív gondolkodást.
Hogyan viseld a Krómdiopszid gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A 10 mm-es gyöngyök kényelmes viseletet biztosítanak, így egész nap élvezheted a krómdiopszid jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és engedd, hogy a krómdiopszid ereje segítsen megnyitni a szívedet az új lehetőségek előtt!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Krómdiopszid golyó karkötő 6-7mm" című hirdetést látja. (fent)