Betöltés...

Dumortierit matt golyó karkötő 10mm

Ár: 4.480 Ft

Dumortierit fazettált gyöngy karkötő – A kreativitás és a kommunikáció köve

Fedezd fel a dumortierit varázslatos erejét ezzel a gyönyörű fazettált gyöngy karkötővel! A dumortierit az önkifejezés, a kreativitás és a kommunikáció köve, amely segít megtalálni a saját hangodat és bátran kiállni az igazadért.

Miért válaszd a Dumortierit fazettált gyöngy karkötőt?

A torokcsakra köve: A dumortierit karkötő viselése harmonizálja és aktiválja a torokcsakrát, amely a kommunikációért, az önkifejezésért és az igazságért felelős. Ezáltal segít tisztán és hatékonyan kifejezni gondolataidat és érzéseidet.
Kreativitás és inspiráció: A dumortierit inspiráló hatással van a kreativitásra és az új ötletek születésére. Viseld a karkötőt, hogy felszabadítsd a benned rejlő művészi energiákat és merj új utakat felfedezni.
Bátorság és kitartás: A dumortierit támogatja az önbizalmat, a bátorságot és a kitartást. Segít abban, hogy higgy magadban és képes legyél legyőzni az akadályokat az utadon.
Stresszoldás és relaxáció: A dumortierit nyugtató energiája segít oldani a stresszt és a feszültséget. Viselése elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.
Elegáns és egyedi ékszer: A dumortierit karkötő fazettált gyöngyei különleges csillogást kölcsönöznek a karkötőnek, így egyedi és elegáns kiegészítője lehet öltözékednek.
A dumortierit hatása:

Testi: Segíthet a torokfájdalmak, a légzőszervi problémák és a beszéddel kapcsolatos nehézségek enyhítésében.
Lelki: Oldja a stresszt, a szorongást és a félelmeket, valamint elősegíti a pozitív gondolkodást és az önbizalmat.
Szellemi: Fokozza a kreativitást, az intuíciót és a kommunikációs készséget.
Hogyan viseld a Dumortierit fazettált gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A gyöngyök mérete kellemes viseletet biztosít, így egész nap élvezheted a dumortierit áldásos hatását.

Engedd, hogy a dumortierit különleges energiája kísérjen utadon, és segítsen kibontakoztatni a benned rejlő lehetőségeket!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Dumortierit matt golyó karkötő 10mm" című hirdetést látja. (fent)