Betöltés...

Rutilkvarc golyó vegyes karkötő 11mm

Ár: 5.600 Ft

Rutilkvarc Gyöngy Karkötő: A Nap Fénye a Kezedben
A Rutilkvarc Gyöngy Karkötő nem csupán egy ékszer, hanem egy kis darab napfény, amelyet magadnál hordhatsz. A karkötő gyöngyei rutilkvarcból készülnek, egy ritka és lenyűgöző ásványból, amelynek belsejében aranyos rutil kristályok csillognak.

Egyedi és Különleges:

A Rutilkvarc Gyöngy Karkötő egyedi darab, hiszen minden gyöngy a természet műalkotása. A rutil kristályok formája és elhelyezkedése gyöngyönként változik, így a karkötőd garantáltan utánozhatatlan lesz. A karkötő ezüstből vagy bőrből készül, így tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz, legyen szó elegáns alkalomról vagy hétköznapi viseletről.

A Nap Fénye:

A rutilkvarcot gyakran "Napkőnek" is nevezik, és nem véletlenül. A kőben lévő aranyos rutil kristályok a napfényt tükrözik, misztikus fényt és melegséget kölcsönözve a karkötődnek. A Rutilkvarc Gyöngy Karkötő viselése magabiztosságot, bátorságot és optimizmust sugároz, emlékeztetve arra, hogy a belső fényed mindig ragyoghat.

Tökéletes Ajándék:

A Rutilkvarc Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék szeretteidnek, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a belső erőnkre és a napfény erejére, amely mindig ott rejlik bennünk.

Viselj egy kis darab napfényt a Rutilkvarc Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Rutilkvarc golyó vegyes karkötő 11mm" című hirdetést látja. (fent)