Betöltés...

Regalit szinezett sötétkék golyó karkötő 6mm

Ár: 2.688 Ft

Regalit Gyöngy Karkötő: Királyi Fény a Csuklódon
A Regalit Gyöngy Karkötő nem csupán egy ékszer, hanem a királyi elegancia és a ragyogó fény szimbóluma. A karkötő gyöngyei a ritka regalit ásványból készülnek, amely a csillogó cirkon és a gránát lenyűgöző kombinációja.

Királyi Örökség:

A regalit ásvány neve a latin "regalis" szóból ered, ami "királyi"-t jelent. Ez az ásvány már az ókori Egyiptomban is népszerű volt, és a fáraók és más uralkodók ékszereiben is megtalálható volt. A Regalit Gyöngy Karkötő viselésekor te is érezheted magad királyinak, és sugározhatod a magabiztosságot és a kifinomultságot.

Lenyűgöző Csillogás:

A regalit gyöngyök nem csupán szépek, de lenyűgözően is csillognak. A cirkon és a gránát kristályai a fényben táncolnak, és varázslatos fényt árasztanak maguk körül. A karkötő tökéletes választás különleges alkalmakra, de a hétköznapokon is ragyogó stílust kölcsönöz viselőjének.

Különleges Ajándék:

A Regalit Gyöngy Karkötő egyedi és különleges ajándék, amellyel lenyűgözheted szeretteidet. Ez a karkötő nem csupán egy szép ékszer, hanem a királyi örökség és a ragyogó fény szimbóluma is. Lepd meg szeretteidet ezzel a varázslatos karkötővel, és mutasd meg nekik, mennyire értékesek számodra.

Válaszd ki kedvenc színed és viseld büszkén a Regalit Gyöngy Karkötőt!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Regalit szinezett sötétkék golyó karkötő 6mm" című hirdetést látja. (fent)