Betöltés...

Füstkvarc szív karkötő 18mm

Ár: 3.584 Ft

Füstkvarc gyöngy karkötő – A földelés és a negatív energiák elleni védelem kristálya

Fedezd fel a füstkvarc misztikus erejét, és engedd, hogy ez a különleges ásvány karkötő megvédjen a negatív energiáktól, és segítsen megteremteni a belső békét és harmóniát! A füstkvarc a földelés és a negatív energiák elleni védelem kristálya, amely segít a stressz oldásában és a pozitív gondolkodásban.

Miért válaszd a Füstkvarc gyöngy karkötőt?

A gyökércsakra köve: A füstkvarc karkötő viselése segít aktiválni és harmonizálni a gyökércsakrát, amely a stabilitásért, a biztonságért és a földelésért felelős. Ezáltal erősebbnek és magabiztosabbnak érezheted magad a mindennapokban.
Védelem a negatív energiáktól: A füstkvarc hatékonyan véd a negatív energiáktól és az elektroszmog káros hatásaitól. Viselése segít megtisztítani az aurát, és pozitív energiával tölti fel a testet és a lelket.
Stresszoldás és relaxáció: A füstkvarc nyugtató energiája segít oldani a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat. Viselése elősegíti a relaxációt, a meditációt és a nyugodt alvást.
Erősíti az akaraterőt és a kitartást: A füstkvarc támogatja az akaraterő és a kitartás fejlesztését, segítve a célok elérését és az akadályok leküzdését.
Természetes és elegáns kiegészítő: A füstkvarc karkötő természetes barna színe és gyöngyei elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi öltözékednek.
A füstkvarc hatása:

Testi: Segíthet a méregtelenítésben, az immunrendszer erősítésében és a fájdalomcsillapításban.
Lelki: Oldja a stresszt, a depressziót és a negatív érzelmeket.
Szellemi: Erősíti a földelést, a stabilitást és a pozitív gondolkodást.
Hogyan viseld a Füstkvarc gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A gyöngyök kényelmes viseletet biztosítanak, így egész nap élvezheted a füstkvarc jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg a füstkvarc áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Füstkvarc szív karkötő 18mm" című hirdetést látja. (fent)