Betöltés...

Tanzanit golyó karkötő 7-7,5mm

Ár: 31.680 Ft

Tanzanit karkötő (golyó • Kína • Karkötő ásvány)Sugilit Gyöngy Karkötő: A Lila Misztérium
A Sugilit Gyöngy Karkötő nem csupán egy ékszer, hanem egy misztikus utazás a lila árnyalatainak birodalmába. A karkötő gyöngyei a ritka sugilit ásványból készülnek, amely a lila szín legszebb tónusait tükrözi, mélyen magával ragadva a tekintetet.

Egyedi és Különleges:

A sugilit ritka ásvány, amely nem csupán a szépségéről, de misztikus tulajdonságairól is ismert. A karkötő gyöngyei egyediek, méreteik és formáik enyhén eltérhetnek, tükrözve a természet sokszínűségét. A karkötő ezüstből vagy bőrből készül, így tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz, legyen szó elegáns alkalomról vagy hétköznapi viseletről.

A Lila Erő:

A sugilitot a lila szín legszebb tónusai jellemzik, a mély levendulától a rózsaszínes liláig terjedően. Ez a szín a spiritualitás, a belső béke és a harmónia szimbóluma. A sugilit gyöngyök viselése segíthet megnyitni a lelkedet a spiritualitás felé, és erőt adhat a nehézségek leküzdéséhez.

Tökéletes Ajándék:

A Sugilit Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék szeretteidnek, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a belső erőnkre és a lila szín misztikus erejére.

Viselj egy darab misztériumot magadon, és ragyogj a Sugilit Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.09.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Tanzanit golyó karkötő 7-7,5mm" című hirdetést látja. (fent)